skip to Main Content

ПРОГРАМАТА Е ОТВОРЕНА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

Отзиви от участници

Отзиви на участниците в Бизнес Академия – Випуск 1:

Гарантирано кариерно развитие и успех във вашите бизнес начинания

Академията е  точната среда за мотивирани и амбициозни млади хора, които желаят да получат знания и опит, които да послужат на техния личен професионален профил. Това е иновативна система за обучение, която съчетава гъвкавостта и възможностите на онлайн обучението с интерактивната и реална работа по действителни проекти.

Отзиви на участници в Бизнес Академия – Випуск 2:

Най-доброто бизнес образование в България

Сред предимствата на програмата е достъпът до допълнителните материали към всеки курс, както и записите от всички упражнения и лекции. Присъстващите на живо на лекциите споделят като най-силно усещането по време на работите в група, енергията и добавената стойност даващи срещите ни. Менторската подкрепа и индивидуалният подход по време на програмата са сред най-ценните за всички курсисти.

Отзиви на участници в Бизнес Академия – Випуск 3:

3 поредни години над 400 амбицирани души

Това, което се случи в първите 3 сезона – над 400 участници, 50 лектори, 45 проведени курса и над 200 проведени лекции. Участниците споделят опит, емоции и преживяване, работят както в групи по време на работилниците, така и индивидуално върху практическите задачи и финални изпити към всеки курс. Възможността да се докоснат до едни от най-успешните български предприемачи е изключително вълнуваща.

От курса научих основните елементи на един маркетинг план. Беше много полезно! Гост лекторката беше много вдъхновяваща.
От курса научих как да пиша истински ефективен маркетингов план. Най-много ми харесва, това че мога да приложа наученото в бизнес идеята ми.
Доволна съм от цялостния курс. Ясно и систематизирано с много малки изключения! Без излишни разтегливости и пълнежи. Благодаря!
Курсът беше отличен! Изключително ми допаднаха гост лекторите. Научих основни понятия и насоки за подготвяне на задълбочен маркетинг на продукт или бизнес.
Обясненията са изчерпателни. Лекторите са интересни събеседници. Видеото от уроците го качвате бързо. От курса научих какво е маркетингова фуния, систематизирах си знанията, “облякох” ги с професионалните термини.  От гост-лекторите практическия им опит беше много полезен.
Мисля, че сте максимално отворени към съвременния начин на живот!
Курсът е много е систематизиран, синтезиран и опростен,за да може информацията да се разбира правилно! Научих как да определям идеалния си клиент, как да гледам на пазара, да търся нещо,което ще грабне вниманието на клиента, как да определям малките неща,които са важни за клиента и още много други неща, които да приложа в работата си. Благодаря!
Научих според мен основополагащи знания в областта на маркетинга и продажбите, без които нито един бизнес не може. Също така основно, че трябва да познаваме дейността си с различни измерители, за да използваме знанията от този курс.
Всичко е супер, благодаря! Научих понятия, които бяха непознати за мен, както и много полезна информация. Харесват ми примерите, които ни давате, различните стратегии и понятия.
Нямам препоръки и забележки към курса, браво на Васко! Научих много нови модели за даване на обратна връзка, както и мотивационни теории.
Видеата и упражненията след всеки материал се комплиментираха взаимно много добре! От курса научих за различните видове и роли мениджърство, как да се постигат успехи според модела GROW и различните видове мотивационни структури. Благодаря!
Всеки един курс от Бизнес Академията е много полезен! Най-много ми допадат срещите с гост лекторите.
Останах доста доволен от начина, по който целия курс е съставен.Хареса ми начина, по който беше организирано обучението, с достатъчно упражнения и материали. Доста обобщено е обяснено създаването и управлението на екипи с различните категории.Научих как се съставят екипи, какви са техните категории и как се организират. Какви са стратегиите за подобряване на лидерството и различните рискове и печеливши стратегии на всеки тип мениджърски подход. Благодаря!
Изключително полезен курс за създаване на екип, изясняване на ролите в екипа и етапите на развитие! Много ми хареса! Благодаря!
Това, което най-много ми хареса е разиграваните казуси и обратната връзка от колегите.
Всичко в курса е много полезно и ефективно, харесва ми, че може да се приложи веднага, в работата и ежедневието ми. Благодаря!

 

Научих много интересни и нови неща за мен , най-много ми харесва това, че освен видео има и доста информация за четене.
Изключително съм доволна от целия курс. Научих много полезни неща, най-много ми харесва това, че има много практическа част с която се научава по-бързо според мен.
Прекрасни сте , успяхте да ме изненадате положително и за момента не бих подобрила нищо, научих какво са неща като адаптивност, гравитас , защо експертите са толкова важни.
Научих различни техники за самонаблюдение, анализ, самоусъвършенстване.  Хареса ми полезността на материалите и задълбоченото им представяне. Много добро решение, в подкрепа на казаното, са pdf упражненията накрая. Колкото до самите теми, не мога да ги приоритизирам, защото всичко ми беше интересно.
От курса научих много техники за справяне в реална ситуация. Най-полезни за мен са реалните казуси и техните решения, възможността да изпратим упражненията и да получим обратна връзка къде и с какво грешим или дали сме на прав път. Благодаря!
От курса разбрах, колко е важно да имаш бизнес план и как да го направим сами. Гост-лекторите бяха много интересни!
От курса научих какво е бизнес план и защо е важен. Едни от най-полезните за мен неща бяха темплейтите за бизнес план, менторската среща и гост лекторите. Благодаря!

Писането на бизнес план ми помогна да направя връзките между компонентите на бизнес модела. И съответно пренаредих приоритетите в организацията си. Благодаря за курса, научих неща, които са от ключово значение!

 

Със сигурност научих много полезни неща, най-много ми харесаха упражненията-смятам, че са много полезни!

Най-много ми хареса частта, в която се изясняват 7-те етапа на развитие на компанията. Търсих точно тази информация по-подробно, но само тук я намерих. Благодаря!

 

От курса научих-фазите на растеж на организацията. Разбирането им ми донесе спокойствие – сега знам какво да предприема и какво не, на етапа на развитие на моята организация. А най-много ми хареса стила на преподаване на Вергиния. Определям го като Push стил с емоционален подход, защото влияе много мотивиращо.

 

Доста неща ми харесаха – на първо място колко ясно и точно бяха обяснени фазите в развитие на организацията с всички съпътстващи проблеми във всяка фаза – страхотен избор за първа тема. Направо ми се отвориха очите за много проблеми, които виждам в сегашната си работа и защо ги имам. Гост-лектора беше върха – голяма част от мотивацията ми да запиша академията беше и факта, че ще има много лектори, работещи в различни сфери, които да споделят личен опит. За мен това е страшно интересно и много ценно. Казуса, също беше много интересен и полезен за мен.

Научих доста нови концепции или по-скоро осмислих по нов начин доста неща, които са съществени, за да можеш да оцениш правилно къде се намираш ти/бизнеса ти.  Благодаря ви!

 

Харесва ми най-вече ентусиазма на Вергиния и заряда, който ми носи. Съжалявам единствено, че не мога да съм част от присъствената форма, тъй като мотивацията и средата са съвсем различни. Положих едни добри основи върху, които да мога да надграждам!

 

Това, което научих от курса са основополагащи принципи за създаване на бизнес стратегия, най-много ми хареса лесният и достъпен начин на обучението в удобно за мен време. Приятно съм изненадана , правите го много добре!

От курса научих ясно,точно и конкретно без излишна допълнителна информация какви са основните стъпки, които трябва да направи всеки предприемач, при стартиране на собствен бизнес.За този един месец получих толкова много стойност,колкото в университета не съм получавал.

Най-много ми харесва начинът, по който се провежда самия курс-теоретичната част с лекциите,съчетана с видео обучения и упражнения и многото практически примери.

 

Научих, че има 6 етапа от развитието на фирма и ги разбрах. Също научих, че има 3 вида бизнес стратегии и какви са характеристиките им, както и различните видове инструменти свързани с бизнеса-като цяло много неща!

Най-яко беше упражнението (реалния казус), където трябваше сами да измислим решение на проблема! Много се радвам, че записах този курс. Наистина ми е много интересно.

 

Научих много важни неща. Първо, да разпознавам даден бизнес в кои от етапите се намира. Второ, да използвам различни инструменти за характеризиране на бизнеса и трето, какви стратегии, може да се използват. Това, което най-много ми хареса в курса е добре подбрания материал и професионалното му представяне. Благодаря!

Целият курс беше много полезен и добре структуриран.

 

Харесва ми, че информацията не се представя като суха теория, а е добре подплатена с реални примери и лесна за усвояване.

 

Прекрасни сте и много полезни.
Имам възможност да работя с платформи на лидери като Тони Робинс и др.,но вашите материали най-силно ме мотивират и ми дават най-синтезирана информация,което е безценно.

Здравейте,

Много се радвам, че имах възможността да участвам в това обучение. Благодарение на него открих отговори и си потвърждавам вече научени уроци от практиката. Темите са много подробни и преди всичко важни за всеки. Представяте ги на достъпен език.
Поздравления!

Много ценна, добре систематизирана и поднесена по един професионален начин информация. Прекрасни сте.

Ще го изразя с емоция – WOW. Впечатленията са ми повече от положителни. Организацията е добра, лекторите са страхотни, а за Вергиния – само адмирации. Само човек с такова призвание може да заразаява хората с толкова положителна енергия. Харасва ми и това, че има практика и по време на лекцията се използват много актуални примери и сравнения.
На много високо ниво са всички обучения. Дава нужните основи, за да се създаде един стабилен бизнес.

Прекрасна и изключително полезна! Вержи, благодаря ти за професионализма, чара, положителните емоции примерите, гост-лекторите, начинът, по който беше структурирана програмата и страхотните “ученици”, които беше събрала. От всички дипломи, курсове и знания, които си мислех, че имам, ти успя да ги структурираш, обясниш човешки и умножиш десетократно. Благодаря ти! Продължавай все така! И екипът е страхотен!

Много съм доволна. Изключително полезно обучение.
Back To Top

Вие нямате активен абонамент за Online Training Academy!

*Може да се използва само веднъж!