Мениджмънт

Запис от лекция

Мастър Клас: Създаване и управление на блестящи екипи

 • Създаден на: 28.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 221

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

В този курс ще чуете полезни съвети и практики, които да ви навигират как да създадете и/или ръководите вашия мечтан екип. Ще научите истории от практиката, какво може би правите грешно и една тежка истина – управлението на хора не може да се дефинира от един принцип, а изисква разбиране, анализ и практика.

Какво ще научите

 • Защо правилата са необходими за всяка организация
 • Защо структурата и работният план са ценни за ефективността на екипа
 • Защо е важно всеки нов потенциален служител да научи за фирмената ви култура
 • Как да анализирате хората в екипа и тези, които са дошли на интервю
 • Отговорите на гост-лектора на въпроси от публиката

За кого е този курс

Този курс е подходящ за собственици на бизнеси, предприемачи, мениджъри, управители, HR-и – практически всеки, който е част от екип или има комуникативна професия.

Лектор

Боряна Герасимова

Боряна Герасимова завършва информатика и след това магистратура по електронен бизнес и електронно управление в Софийския университет. Има години опит в IT сектора в български и чуждестранни компании, включително в сферата на биоинформатиката и огромните масиви от данни. През февруари 2014 г. става съосновател и изпълнителен директор на компанията за генетични изследвания NutriGen. Услугата, която предлага, помага на хората да взимат информирани решения за здравето си, а на специалистите, работещи с тях – за създаването на персонализирани режими за хранене, спорт и лечение на редица заболявания. След първото си начинание, тя създава и втора компания, наречена Re:Gena, която е посветена на превенция чрез генетични изследвания - инструменти на персонализираната медицина.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 40мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.