Soft Skills Academy- Курс 1 “Ефективна комуникация и емоционална интелигентност”

 • Създаден на: 13.11.2018
 • Последно допълван : 14.01.2021
 • Участници в курса: 256

Рейтинг:

Основна информация

Емоционалната интелигентност в днешно време е една от най-актуалните теми. Всеки човек иска да бъде емоционално независим и да успява да избягва конфликтни ситуации и негативни хора около себе си. В този курс ще разгледаме принципите, които да следвате, за да достигнете нужното ниво и да можете да управлявате емоциите си.

Какво ще научите

[vcex_list_item icon=”fa fa-check” font_color=”#343367″ color=”#ffb000″]Ще видите каква е разликата между говорене, комуникация, влияние, въздействие, манипулация и ще можете да контролирате ефекта от своите послания.[/vcex_list_item]

За кого е този курс

[vcex_list_item icon=”fa fa-check” font_color=”#343367″ color=”#ffb000″]За всички,  които искат да се научат, как да познават, разбират и управляват емоциите в себе си и другите[/vcex_list_item][vcex_list_item icon=”fa fa-check” font_color=”#343367″ color=”#FFB000″]За хора, които искат запазят своето емоционално ниво, високо без значение от заобикалящата ги среда и негативните хора около тях[/vcex_list_item][vcex_list_item icon=”fa fa-check” font_color=”#343367″ color=”#FFB000″]За тези от вас, които искат да бъдат емоционално независими и да успяват да избягват конфликтни ситуации и негативните хора около себе си[/vcex_list_item]

Уроци

Съдържание

Разгъни
Уроци в темата
0% Завършени 0/1 Стъпки

Сертификати

След успешното преминаване на цялостната програма “Soft Skills”, с продължителност 6 курса, вие получавате официален сертификат.

Сертификата можете да го получите в PDF формат, по електронната си поща, да го вземете лично от лектора в офиса на Training Academy, или да ви бъде изпратен по куриер.

За повече информация, може да се свържете с нас!

Лектор

Вергиния Накова

Маркетинг консултант, професионален лектор и основател на Training Academy.

Отзиви

Въпроси

Кога започва курсът?
Курсът започва от 17 март.

Какви са формите на участие в курса?
Можете да участвате в курса присъствено или онлайн. Като всички участници ще имат контакт с лектора по време на курса и теоретичната и практична част на курса. 

Курсът подходящ ли е за начинаещи?
Курсът е напълно подходящ както за начинаещи, така и за хора с опит.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?
Онлайн формата на обучение е изключително подходяща за хора от други населени места.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?
Информацията от курса ще бъде отключена за вас в рамките на една година.

Колко време трябва да отделя за подготовка?
Изборът е индивидуален, но ако отделяте по 2 часа на ден за информацията в курса ще се справите за по-малко от седмица!

Ще имам ли връзка с ментор на курса?
Да! По време на самата лекция, като зададете въпроси под самата тема или като коментирате в затворената група във Facebook към курса.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

 • Участниците, които са избрали присъствена форма на обучение, могат да присъстват всеки вторник от 18:30 до 20:30 часа в офиса ни на бул. Витоша 19. Ако не успеят, могат да се включат онлайн от мобилното си устройство, таблет или лаптоп, или да гледат запис от провелата се среща на другия ден.
 • Участниците, които са избрали онлайн форма на обучение могат да се включат онлайн от мобилното си устройство, таблет или лаптоп, или да гледат запис от провелата се среща на другия ден.

Детайли на курса

 • Единична цена:
 • Времетраене: 5 часа
 • Вид:
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции:
 • Допълнителни материали:
 • Изпит и сертификат: Да
 • Mодул:
Вземи този курс Вземи абонамент

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.