Начален етап

[vc_row][vc_column][vc_message] Този курс е част от “Академията за Бизнес и предприемачество”. Виж повече и се включи тук.[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

ФАЗА 1: РАСТЕЖ ЧРЕЗ КРЕАТИВНОСТ

Първата фаза представя предприемачите, в периода на основаване на своята организация, когато са заети да създават продукти/ услуги и да отварят нови пазари. Все още няма много персонал, така че неформалната комуникация работи добре, а възнаграждението за принос към компанията вероятно се изразява чрез дял от печалбата или акции. Въпреки това, фирмата се развива, служители се множат, производството се развива и все по-силно се усеща нуждата от по-официална комуникация.

Тази фаза завършва с криза на лидерството, където е необходим професионален мениджмънт. Основателите на организацията могат да влязат в тази роля, но невинаги те се оказват подходящите хора с необходимите умения за управление на успешен екип.

В този етап най-важната задача, която стои пред всеки предприемач е да създаде и да верифицира успешен и печеливш бизнес модел. Повече за това ще говорим упраженнията към курса.

Може да задавате своите въпроси като коментар по-долу и ще ви отговорим по време на предстоящите упражнения или на менторската среща.

Задайте въпрос или оставете коментар

Задайте въпрос или оставете коментар

small_c_popup.png

ГЛЕДАЙ ВЕДНАГА ИЛИ ЗАПАЗИ ЗА ПО-КЪСНО

Вземи 11 БЕЗПЛАТНИ урока за Excel сега!

дни
часа
мин.
сек.

БИЗНЕС АКАДЕМИЯ 2021

Най-цялостната бизнес програма в България:
4 модула, 18 курса, 12 седмици.  

Добре дошли отново в Training Academy!

Practice Areas

Добре дошли в
Training Academy!

Най-голямата платформа с практически обучения за бизнес, дигитални умения и личностно развитие!