Свържете се с нас: +359 2 852 57 07  office@trainingacademy.bg
Абонамент
1_BnXHRV0vQCqJqpzE6escSQ

“КАК ДА ТЪРГУВАМЕ УСПЕШНО И ДА ПЕЧЕЛИМ С КРИПТОВАЛУТИ”

6 седмичен практически курс с пълно ръководство за купуване и продаване на криптовалути за начинаещи!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КУРСА

Продължителност на курса: 6 онлайн урока
Брой урока:  6 урока 
Видео обучения: Да

Сертификат: Да
Ниво: Начално | Средно
Участие: Онлайн

Как да бъдем финансово независими в 21 век? Според редица експерти най-бързият за това начин е чрез инвестиции в криптовалути. Ако се интересувате от инвестиции в криптовалути, но сте начинаещ в тази област и искате насочващо обучение от топ експерт в сферата на криптовалутите, ви каним да се включите в първият практически курс в Training Academy на тема: “Как да търгуваме успешно криптовалути”.

Bitcoin и други криптовалути като Ethereum, Monero, Ripple и други нарастват експоненциално по стойност. Все още обаче сме в ранните фази на нововъзникващия пазар. Което означава, че има огромен потенциал и големи възможности за инвеститорите в криптовалути, но и по-голям риск за тези, които не разбират този бързо развиващ се пазар.

Поскъпване на цената на Bitcoin

 

В последните няколко години се повиши интересът към криптовалутите и blockchain-технологията. Сама по себе си blockchain-технологията има потенциала да променя цели индустрии, но за момента е в сравнително начален стадий на своето развитие. По същество тази технология представлява децентрализиран споделен регистър. Той съдържа всяка транзакция, която някога се е случила, и до него имат достъп всички участници в мрежата. В този регистър многократно се проверява всеки запис с цел да се елиминира възможността за грешка или за измама. Тук идва ролята на копачите – най-просто казано, за да работят в полза на системата, те предоставят своя хардуер (видеокарти или специализирани машини за копаене).

Тяхната изчислителна мощ се използва за решаване на сложни криптографски задачи, като по този начин се валидират транзакциите в мрежата и се постига изключително високо ниво на сигурност. През последните месеци все повече хора се интересуват от търговията и добива на криптовалути. Трябва да се знае обаче, че цените на криптовалутите се променят често и рязко, което прави предвиждането на доходност изключително трудно! Ние сме тук, за да Ви помогнем да минимизирате риска от търговията с криптовалути и да постигнете максималната желана от Вас доходност!

*** Този пълен курс ще Ви научи на всичко, което трябва да знаете, за да се включите успешно в битката на криптовалутите.***

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО ТОВА ОБУЧЕНИЕ

Всеки, който иска да научи как да инвестира в криптовалути и не знае откъде да започне;

Всеки, който търси стратегии, за да идентифицира най-горещите налични криптовалути;

Всеки, който иска да научи краткосрочните и дългосрочните стратегии за закупуване и търгуване с криптовалути;

Всеки, който иска да получи практически съвет от реален трейдър, който работи единствено търгуване с криптовалути.

ПРОГРАМА НА КУРСА

  1. Въведение в света на криптовалутите – какво представляват, избор на валути за търговия;
  2. Какво е търговията с криптовалути? Нещата за които да се оглеждаме докато търгуваме – източници на информация;
  3. Платформи за трейдинг – кои са най-подходящите платформи, как се вкарват/изкарват пари, трансфер на криптовалути между борсите, видове ордъри и т.н. Как да защитим акаунта си от хакване;
  4. Основни трейдинг индикатори – RSI, MACD Как да направим технически анализ;
  5. Как да изградим успешна стратегия за търгуване – кога да влезем/излезем от играта;
  6. Как да съхраняваме сигурно криптовалути – хардуерни портфейли, хартиени портфейли.

ЛЕКТОР

Здравейте, аз съм Александър Алтънбашев. Над 12 години работя в ИТ индустрията, като съм натрупал солиден опит с разнообразни технологии, включително бекъп решения, C/C++, PHP, MySQL, Linux. Професията ми е динамична и интересна, и насочи вниманието ми към новите технологии, в това число и крипто валутите. Въпреки, че 2017 е може би най-успешната година в криптосвета и много хора едва сега научиха за съществуването му, аз успешно добивам и търгувам различни видове крипто валути още от далечната 2012г. Благодарение на натрупаните знания и опит, разработвам и своя собствена платформа за търговия. Вярвам, че разбирайки в основи криптопазара, ще мога по разбираем и забавен начин да ви науча как функционира той, как да купуваме, продаваме и печелим заедно!

УЧАСТИЕ В КУРСА

Такса за регистрация:

Имате възможност да се включите в курса  онлайн.

  • Онлайн участие – 600 лв.

ОНЛАЙН УЧАСТИЕ

600 лв

ВЪПРОСИ

Тук ще прочете отговорите на най-често задаваните въпроси. Ако все пак не сте открили отговор на своя въпрос, можете да го зададете на online@trainingacademy или +359/876-68-76-79

Training Academy

Вдъхновяващ бизнес | Щастлив живот | Пълноценни отношения

Училището, в което най-вдъхновящите тренери за личностно и бизнес развитие обучават хиляди хора да бъдат успешни и щастливи!

При нас ще откриете вдъхновяващи бизнес и корпоративни тренинги, коучинг и личностно консултиране.

НУЖДА ОТ СЪДЕЙСТВИЕ

Въпроси относно ОНЛАЙН курсове и всичко свързано с онлайн платформата: 
Телефон: +359/876 499 414
Email: online@trainingacademy.bg

Въпроси относно провеждане фирмен или корпоративен тренинг
Телефон: +359/876-68-76-79
Email: corporate@trainingacademy.bg

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТ:

Адрес: гр. София, бул. „Витоша“ 19, ет. 3
Телефон: +(02) 852 57 07
Работно време: Понеделник – Петък от 9.30 до 17.30 часа
Email: office@trainingacademy.bg

 

Карта