skip to Main Content

Безплатен демо тренинг “Мениджмънт на практика: седемте роли на мениджъра”

Дата: 13.02.2019
Продължителност: 10:00 – 12:00 часа

Имате въжможност да участвате на живо на място в Training Academy. Няма да има въжможност за изпращане на запис. Презентацията от обучението ще бъде достъпна само за участниците в тренинга.

Заяви своето участие

Какъв ще е фокусът на бизнес работилницата?

За последните 4 години екипът на Training Academy работи с повече от 2 000 мениджъра в цяла България и това, което видяхме е че мениджърите и собствениците на бизнес масово страдат от:

-Липса на аворитет сред своя екип;
-Липса на време да планират, организират и да мислят стратегически за своя бизнес;
-Липса на ясна оценка за представянето на своите служители;
-Липса на доверие в компетентността на екипа си.

Освен това стресът от поемането на множеството отговорности, от постоянните конфликти и невъзмовността за физическа и усмтвена почивка водят до:

-Заплаха за здравето на мениджъра;
-Проблеми в личните отношения и семейството;
-Изблици на гняв и проблеми с негативните емоции;
-Чувство на безпомощнотност.

Също така, по-голямата част от тези мениджъри обвиняват за тази ситуация:

-Държавата;
-Липсата на кадри;
-Немотивираните служители;
-И цялата система…..

Реално тези оправдания са само прах в очите. Много мениджъри отказват да приемат, че отговорността е изцяло тяхна, може би, защото не знаят, че решението е много по-лесно и бързо, от колкото са си мислили.

Заповядайте на безплатния демо тренинг “Мениджмънт на практика: седемте роли на мениджъра” и разберете кои са основните задължения на мениджърите, които когато ги изпълняват регулярно, е абсолютно гарантирано, че ще постигнат:

– Високо ниво на организация и подреденост в екипа и в компанията;
– Високо ниво на професионализъм;
– Бърза и точна комункация;
– Ефективност;
– Мотивация и ангажираност сред служителите.

Водещи на бизнес работилницата:

Вергиния Накова

Вергиния Накова е маркетинг и бизнес консултант, лектор по продажби, маркетинг и мениджмънт, управител на маркетингова агенция.
Провежда тренинги и консултира компании в България, Румъния, Македония и Русия.

Работила е с водещи български компании, за подобряване на бизнес процесите, техните резултати чрез създаване на по-добра комуникация в и извън екипа, изграждане на маркетинг кампании и вътрешни тренинг програми за развитието на служителите.

Ръководила е българския клон на международна консултантска компания в сферата на организационното и стратегическо консултиране. В момента управлява „Market Up“ – маркетинг студио, което създава бизнес концепции, изграждане на бранд и цялостни продажбени стратегии за привличане на нови клиенти.

Васил Симеонов е тренер и обучител с вече над 7 години опит в сферата на преподаването, развитието на лични умения и тренинги свързани с когнитивните и умствени способности.

Създател е на 4 цялостни програми за лична ефективност и съавтор на още 5 тренинга свързани
с развиването и употребата на резервните капацитети на мозъка, себеизразяването и креативността.

Успоредно с това се занимавасъс създаване и игровизиране на индивидуални програми за подобряване на личната ефективност и качеството на употреба на когнитивните.

Методите, които следва са базирани на уменията, които придобива в образованието си на културолог, различни социологични, антропологични и психологични дисциплини, както и науки свързани с достъпа и употребата на резервните умствени възможности – сугестопедия и резервология.

Габриела Петрова е обучител, фасилитатор и артист. Важен фокус на работата й е разгръщането на креативния потенциал, способността за себеизразяване и проявяване на лидерски умения в контекста на груповата динамика.

Обученията, които провежда, следват принципи на ученето чрез преживяване и фасилитирането на творчески процеси. Основно работи по метода на сетивния лабиринт – театър като го обогатява и развива с техники и методи от други артистични и хуманитарни дисциплини.

Основател и CEO на “Inner Theater Company“, както и съ-основател и председател на неформално сдружение на артисти “Panopticum/Паноптикум” .

Габриела е преминала серия от  обучения по сетивен лабиринт – театър при създателите на метода Енрике Варгас (Колумбия/Испания) и Юън Бриок (Уелс.  Част от формирането й като артист и фасилитатор включва дългогодишен опит с театър, танцова терапия, импровизация, композиция и творческо писане.  Формалното и образование е по специалностите комуникации и културология, Софийски университет “Св. Климент Охридски”.

Дата: 13.02.2019
Продължителност: 10:00 – 12:00 часа

Имате въжможност да участвате на живо на място в Training Academy. Няма да има въжможност за изпращане на запис. Презентацията от обучението ще бъде достъпна само за участниците в тренинга.

Заяви своето участие

Място на провеждане:

Адрес: гр. София, бул. „Витоша“ 19, ет. 3, ап. 7

Телефон: +359/876-68-76-79

 • 00

  дни

 • 00

  часа

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

Дата

февр. 27 2019

Време на провеждане

10:00 am - 12:00 pm

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ

Безплатено участие

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

Training Academy
гр. София, бул. "Витоша" №19

ОРГАНИЗАТОР

Training Academy
Тел.:
+359/876-499-414
Имейл
office@trainingacademy.bg
QR Code
Back To Top