skip to Main Content

Практически курс “Търгуване с Forex на разбираем език”

Продължителност: от 09 март до 01 април 2020 г.

Място на провеждане: Training Academy, бул.Витоша 19, ет.3

Форма на участие: Присъствено и онлайн участие

Какъв ще е фокусът на курса?

Всеки може да търгува на Финансовия пазар, платформите за търговия са лесни за използване и  напълно достъпни! Той работи 24 часа 5 дни в седмицата, по този начин можете да търгувате когато на вас ви е удобно. Инвестицията спрямо другите бизнеси е много по-малка, а печалбата ви не зависи от това дали ще има кой да купи продукта ви, дали ще имате достатъчно продажби за да си покриете всички възможни разходи, и накрая да остане нещо и за вас. Търговията на Форекс не може да се сравни нито с търговията на с акции, хедж фондове, р 2 р платформи, няма смисъл да споменавам дори депозити в банка, нито застраховки със спестовен характер и т.н.

Търговията на световните Финансови пазари ви предоставя шанс да стартирате свой собствен бизнес , с много по-малка инвестиция спрямо другите бизнеси и да печелите много повече!

Курсът ще ви покаже не само как да търгувате на финансовите пазари, а и ще повиши цялостно финансовата ви грамотност и ще научите нови начини за печелене на пари и то дългосрочно!

За кого е подходящо това събитие:

 • Хора които никога не са се занимавали с Форекс/Напълно начинаещи/, които искат да съкратят времето за обучение, като се учат от експерт
 • Хора които си имат понятие и вече са Напреднали в известна степен, но все още не са постоянно печеливши.
 • За хора, които искат да имат успешен и наистина печеливш бизнес

Водещ на уебинара:

Васил Беедров, Форекс трейдът и собственик на бизнес

Нека ви се представя, казвам се Васил Бедров, на 29г. от Асеновград, и не съм богат наследник…
Работя от 14 годишен за да помагам на семейството си, винаги съм искал хората около мен да са добре. Когато навърших 22г. реших, че не искам цял живот да работя и да правя някой друг богат. Не обичах много книгите, но една ме заинтригува толкова много, че от тогава не спирам да чета всичко, което мисля че ще ми е полезно. Разбрах за възможностите, които предлагат Форекса и реших че е това, с което искам да се занимавам. Започнах да чета упорито и да спестявам за курсове и за първоначална инвестиция.

От 6 години съм търговец на Финансовите пазари, станах напълно финансово независим, дори съм инвестирал и в други бизнеси имам зад гърба си три изкарани курса, но както се получава винаги живота – той е най-големият учител. Недостатъците на повечето от форекс курсовете е, че не са съвсем изчерпателни (много от най-важните подробности за успех не се споменават ), употребяват се много сложни термини и не са практически насочени. Нямам завършено висше образование и не съм имал никакъв опит или познания в сферата на икономиката и финансите.

Как тогава станах успешен и финансово независим трейдър, а също така и собственик на бизнес?

Отговорът е прост: Бях постоянен, натрупах много голям опит и знания, изградих свои печеливши стратегии, които тествах в продължение на две години, търгувам с дисциплина и уважавам пазара – знам кога да търгувам и кога да стоя настрана. Научих се да управлявам капитала си така, че печалбите ми да растат експоненциално, научих се как да инвестирам и в други печеливши бизнеси.

Отне ми две години да се науча и да разбера важни „тънкости“, за които никъде не пише и никой не ти ги споменава!
Точно поради тази причина реших и да преподавам, да науча бъдещи търговци на всичко, което знам, максимално опростено и на разбираем език, и то в рамките на много кратък срок.

За две години съм обучил над 100 търговци, групово и индивидуално, както в България така и в чужбина, с повечето от които още поддържаме връзка и ги напътствам. Повечето от тях се издържат изцяло от форекс търговията, а за мен е много важен резултата, защото знам, че съм помогнал на много хора да станат професионални и независими търговци.

Регистрация за курса:

ПРИСЪСТВЕНО УЧАСТИЕ
700 лв.
/ еднократно

8 присъствени работилници през март

Неограничен онлайн достъп до материалите към курса

Въпроси към преподавател

Онлайн участие
600 лв.
/ еднократно

8 онлайн работилници през март

Неограничен онлайн достъп до материалите към курса

Въпроси към преподавател

 • 00

  дни

 • 00

  часа

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

План за провеждане

8 присъствени и онлайн работилници през Март

18:30 - 20:30
на 09 март
Понеделник - Модул 1
18:30 - 20:30
на 11 март
Сряда - Модул 2
18:30 - 20:30
на 16 март
Понеделник - Модул 3
18:30 - 20:30
на 18 март
Сряда - Модул 4
18:30 - 20:30
на 23 март
Понеделник - Модул 5
18:30 - 20:30
на 25 март
Сряда - Модул 6
18:30 - 20:30
на 30 март
Понеделник - Модул 7
18:30 - 20:30
на 1 април
Сряда - Модул 8

Дата

мар. 09 2020

Време на провеждане

6:30 pm - 8:30 pm

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ

700 лв. присъствено | 600 лв. онлайн

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Повече информация за курса

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

Training Academy
гр. София, бул.

ОРГАНИЗАТОР

Training Academy
Тел.:
+359/876-499-414
Имейл
office@trainingacademy.bg
Повече информация за курса

Следващо събитие

QR Code
Back To Top