skip to Main Content

Референции от проведени обучения за корпоративни клиенти

Фирмените тренинги на Training Academy имат за цел да предадат знания и умения, които след това лесно да се прилагат на работното място.

Част от секторите, в които сме специализирани за провеждане на фирмени обучения и развитие на ефективни екипи
Производствен сектор

Работим с едни от най-големите и успешни производители в България върху развитието и подобряването на търговските, мениджърски и комуникационни умения.

IT сектор

В над 5 годишния ни опит в обучения и развитие на ефективни екипи сме работили с редица международни и български IT компании, провеждали сме, както цялостни програми за екипите, така и практически еднодневни работилници.

Строителство и имоти

В сектора на строителството и продажбата на имоти имаме реализирани успешно над 50 проекта за развитие на търговски, маркетингови и мениджърски умения, богатият ни опит и доверието на компаниите, с които работим може само да ни радва.

Туризъм и хотелиерство

В сектора на туризма и хотелиерството работим с едни от най-утвърдените и доказали се хотели и агенции върху развитието на умения за обслужване на клиенти, комуникационни, търговски и мениджърски умения.

Транспорт и логистика

Горди сме, че едни от най-дългогодишните ни клиенти, които ни се доверяват и изпращат мениджърите, търговците и служителите си на обучения при нас са именно в сектора на транспорта и логистиката.

Финансови институции

В последните 2 години натрупахме опит и работим с не една финансова институция и банка върху развитието на умения за успешни разговори по телефона, обслужване на клиенти, както и така важните за ефективна работа-soft skills.

70261621_403075350345504_7166495212204720128_n

Нели Георгиева
Мениджър Бизнес обучения

Ако имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас на тел.0876 49 94 14 или чрез имейл на neli@trainingacademy.bg. Ще се радваме да съдействаме.

Back To Top

Вие нямате активен абонамент за Online Training Academy!

*Може да се използва само веднъж!