skip to Main Content

Високоефективните екипи създават стойност за бизнеса! Инвестирайки в своите екипи, вие инвестирате в бъдещето на вашата компания.

 

Доказано най-добрият начин за сплотяване на екипа е тиймбилдинга, но не в добре познатия му вариант, а чрез организирани обучения, игри с кретивна и логическа насоченост, креативни уъркшопи и учене чрез преживяване, където хората са ангажирани заедно, разчитат един на друг, изграждат доверие, умения да общуват заедно, придобиват нови знания и компетенции и всичко това в една неформална среда.

Създаването на конкурентна среда между хората в екипа отдавна не работи. Все повече фирми осъзнават важността на приятелските взаимоотношения в екипа, на доверието и на уважението.

Нашите различни тиймбилдинг предложения ще спомогнат за:

 • Изграждане на доверие
 • Подобряване на уменията за общуване
 • Придобиване на нови знания и компетенции
 • Подобряване на ефективността и взаимоотношенията в екипа,
 • Повече мотивация
 • Подобряване качеството на работа
 • Подобряване на уменията за вземане на решения в състояние на доверие, емпатия и приятелско отнощение.

Може да изберете само някои от нашите теми за тиймбилдинг в рамките на няколко часа или да изберете цялата програма с времетраене 2 дни, дали да са в града или в спокойствието на планината или на красивото море. Всичко това според потребностите и предпочитанията ви. Независимо кое от предложенията ни ще изберете, вие ще останете с приятни емоции и имате възможност да разтоварите от напрежението и стреса. Игрите с креативна и логическа насоченост, симулациите или различните креативни уоркшопове могат да бъдат организирани за вас както на открито, така и на закрито.

Свържете се с нас, за да ви разкажем повече и да обсъдим кой е най-подходящия вариант за вас.

Креативен Тиймбилдинг: Програма

 1. Работа в условия на различиялесен, забавен и практичен метод, който помага да се опознаят различните нагласи и стилове на общуване при работа в екип или в междукултурна среда. Този тип инструмент се прилага успешно от 1998г. Методът се използва в много страни по света за изграждане на екипи, проектни обучения, програми за развитие на мениджъри и при обучения за комуникативни умения. При този метод се създава подходяща психологическа среда за дискусии и организация на структури.
 2. Клюкички-това е много приятна игра, която помага да се направи самооценка и човек да разбере какво мислят за него, заобикалящите го. Играта спомага на всеки от членовете на екипа да си “свери” часовника.
 3. Екипа кораб- игра помагаща на хората да си представят визуално екипа като кораб и да определят каква точно е ролята на всеки, за да може кораба да достигне крайната си цел.
 4. Духът на екипа-играта позволява на участващите да разпознаят, припознаят и развият потенциала на екипа.Това упражнение помага да се определи, кои са качествата, които са полезни за екипа и кои са качествата, които безпокоят екипа.
 5. Фокус върху проблема или фокус върху решенията- с това упражнение участниците ще могат да диагностицират проблема, да определят откъде идва и как да работят, за да подобрят положението. А също така да могат да разпознаят решението, да намерят печеливши подходи и да премахнат проблемите от пътя си.
 6. Да изиграем приказка- участниците работят  и измислят приказка с щастлив край заедно. Това упражнение подобрява комуникацията, въображението и работата в екип. Целта на играта е да подпомогне положителното мислене на хората в екипа и да подобри мотивацията им.

Цени, групи и времетраене

Цената за група до 20 души:

 • 1 ден тиймбилдинг е 1 200 евро без ДДС
 • 2 дни тийбилдинг цената е 2 400 евро без ДДС,

цената включва, разходи за материали за провеждане на обучение.

Цената не включва разходи за зала, настаняване (когато се провежда извън София) и кетъринг.

Back To Top