skip to Main Content

Креативен тийм билдинг

Високоефективните екипи създават стойност за бизнеса! Инвестирайки в своите екипи, вие инвестирате в бъдещето на вашата компания.

Какво включва и как работи програмата?

Доказано най-добрият начин за сплотяване на екипа е тиймбилдинга, но не в добре познатия му вариант, а чрез организирани обучения, игри с кретивна и логическа насоченост, креативни уъркшопи и учене чрез преживяване, където хората са ангажирани заедно, разчитат един на друг, изграждат доверие, умения да общуват заедно, придобиват нови знания и компетенции и всичко това в една неформална среда.

Създаването на конкурентна среда между хората в екипа отдавна не работи. Все повече фирми осъзнават важността на приятелските взаимоотношения в екипа, на доверието и на уважението.

Нашите различни тиймбилдинг предложения ще спомогнат за:

Изграждане на доверие

Подобряване на уменията за общуване

Придобиване на нови знания и компетенции

Подобряване на ефективността и взаимоотношенията в екипа

Повече мотивация

Подобряване качеството на работа

Подобряване на уменията за вземане на решения в състояние на доверие, емпатия и приятелско отношение

Начин на провеждане:

Може да изберете само някои от нашите теми за тиймбилдинг в рамките на няколко часа или да изберете цялата програма с времетраене 2 дни, дали да са в града или в спокойствието на планината или на красивото море. Всичко това според потребностите и предпочитанията ви. Независимо кое от предложенията ни ще изберете, вие ще останете с приятни емоции и имате възможност да разтоварите от напрежението и стреса. Игрите с креативна и логическа насоченост, симулациите или различните креативни уоркшопове могат да бъдат организирани за вас както на открито, така и на закрито.

Свържете се с нас, за да ви разкажем повече и да обсъдим кой е най-подходящия вариант за вас.

Програма:

Работа в условия на различия

Лесен, забавен и практичен метод, който помага да се опознаят различните нагласи и стилове на общуване при работа в екип или в междукултурна среда. Този тип инструмент се прилага успешно от 1998г. Методът се използва в много страни по света за изграждане на екипи, проектни обучения, програми за развитие на мениджъри и при обучения за комуникативни умения. При този метод се създава подходяща психологическа среда за дискусии и организация на структури.

Клюкички

Това е много приятна игра, която помага да се направи самооценка и човек да разбере какво мислят за него, заобикалящите го. Играта спомага на всеки от членовете на екипа да си “свери” часовника.

Екипа кораб

Игра помагаща на хората да си представят визуално екипа като кораб и да определят каква точно е ролята на всеки, за да може кораба да достигне крайната си цел.

Духът на екипа

Играта позволява на участващите да разпознаят, припознаят и развият потенциала на екипа.Това упражнение помага да се определи, кои са качествата, които са полезни за екипа и кои са качествата, които безпокоят екипа.

Да изиграем приказка

Участниците работят и измислят приказка с щастлив край заедно. Това упражнение подобрява комуникацията, въображението и работата в екип. Целта на играта е да подпомогне положителното мислене на хората в екипа и да подобри мотивацията им.

Фокус върху проблема или фокус върху решенията

С това упражнение участниците ще могат да диагностицират проблема, да определят откъде идва и как да работят, за да подобрят положението. А също така да могат да разпознаят решението, да намерят печеливши подходи и да премахнат проблемите от пътя си.

Цени:

Цената за група до 15 души:

  • 1 ден тиймбилдинг е 1 200 евро без ДДС
  • 2 дни тийбилдинг цената е 2 400 евро без ДДС,

Цената включва, разходи за материали за провеждане на обучение.

Цената не включва разходи за зала, настаняване (когато се провежда извън София) и кетъринг.

Отзиви от наши корпоративни клиенти

Training Academy е доверен партньор за обучения и развитие на таланти на водещи български и международни компании.

Част от нашите корпоративни клиенти

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им.

Благодарим им за доверието!

Част от нашите корпоративни клиенти

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им.

Благодарим им за доверието!

70261621_403075350345504_7166495212204720128_n

Нели Георгиева
Мениджър Бизнес обучения

Ако имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас на тел.0876 49 94 14 или чрез имейл на neli@trainingacademy.bg. Ще се радваме да съдействаме.

Back To Top

Вие нямате активен абонамент за Online Training Academy!

*Може да се използва само веднъж!