skip to Main Content

Високоефективните екипи създават стойност за бизнеса! Инвестирайки в своите екипи, вие инвестирате в бъдещето на вашата компания.

 

Доказано най-добрият начин за сплотяване на екипа е тиймбилдинга, но не в добре познатия му вариант, а чрез организирани обучения, игри с кретивна и логическа насоченост, креативни уъркшопи и учене чрез преживяване, където хората са ангажирани заедно, разчитат един на друг, изграждат доверие, умения да общуват заедно, придобиват нови знания и компетенции и всичко това в една неформална среда.

Създаването на конкурентна среда между хората в екипа отдавна не работи. Все повече фирми осъзнават важността на приятелските взаимоотношения в екипа, на доверието и на уважението.

Нашите различни тиймбилдинг предложения ще спомогнат за:

  • Изграждане на доверие
  • Подобряване на уменията за общуване
  • Придобиване на нови знания и компетенции
  • Подобряване на ефективността и взаимоотношенията в екипа,
  • Повече мотивация
  • Подобряване качеството на работа
  • Подобряване на уменията за вземане на решения в състояние на доверие, емпатия и приятелско отнощение.

Може да изберете дали нашите тиймбилдинг предложения да са в рамките на няколко часа или няколко дни, дали да са в града или в спокойствието на планината или на красивото море. Всичко това според потребностите и предпочитанията ви. Независимо кое от предложенията ни ще изберете, вие ще останете с приятни емоции и имате възможност да разтоварите от напрежението и стреса. Игрите с креативна и логическа насоченост, симулациите или различните креативни уоркшопове могат да бъдат организирани за вас както на открито, така и на закрито.

Свържете се с нас, за да ви разкажем повече и да обсъдим кой е най-подходящия вариант за вас.

Back To Top