skip to Main Content

ОНЛАЙН ПРОГРАМИ И ОБУЧЕНИЯ

За компаниите, които искат да включат нова програма за обучение, предимствата на електронното обучение значително надвишават предимствата на обучението в “класната стая”.

Напредъкът и ефективността са изключително важни за бизнеса днес и много организации се насочват към електронното обучение, за да спестят пари, време и енергия.

Ето и някои от ползите, които компаниите могат да спечелят от прилагането на онлайн платформа за обучение:

 1. Рентабилно е – Системата за онлайн обучение намалява много разходи, които обикновено се свързват с обучение в клас, включително пътуване, учебни материали, места за провеждане на мероприятия и кетъринг.
 2. По-добра ефективност и производителност – Хората винаги търсят възможности да се развиват. Онлайн обучението позволява на служителите бързо да усвоят новите процеси. Най-честото оплакване относно традиционните методи на обучение е, че отнемат много ценно време, което би могло да бъде използвано за друга работа.
 3. Удобно и гъвкаво – Електронното обучение няма граници. Едно от ключовите предимства на електронното обучение е, че служителите имат възможност да участват в онлайн курсове от всяко място с интернет връзка. Това елиминира много изразходваната енергия, координирайки къде и кога ще се проведе курс. Събирането на цял екип от служители на едно място никога не е лесно и никога не е ефективно. Е-обучението дава на ръководството и служителите по-голяма гъвкавост, за да завършат важно обучение “точно в момента”, когато изискванията се променят.
 4. Лесен достъп до информация – Всички знаем, че небрежните ръчно написани бележки, направени по време на тренировъчните сесии, не са най-ефективният начин за запазване на информацията. Електронните учебни материали се съхраняват онлайн, така че служителите могат да имат достъп до всички важни ресурси всеки път, когато срещнат проблем или трудна ситуация.
 5. Персонализирано обучението – Не всеки служител се учи по един и същ начин. Въпреки че материалът за курса е еднакъв за всички потребители, електронното обучение позволява на всеки отделен обучаващ се да контролира темпото на курса.

УСЛУГИ ЗА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЯ

 • Онлайн курс

  Онлайн курс от нашето портфолио с неограничен достъп, в рамките на една година

 • Персонализиран онлайн курс

  Онлайн курс от нашето портфолио, който се персонализира според спецификите на вашия бизнес. Закупува се еднократно.

 • Онлайн академия за развитие на бизнес и личностни умения

  Цялостна онлайн академия за развитие на бизнес и личностни умения, включваща шест модула

 • Онлайн менторинг

  Включва:

  • Тест и анализ
  • Коучинг интервю
  • Поставяне на месечни цели
  • Изготвяне на програма
  • Проследяване на резултати
  • Рипорт

  Може да е индивидуално или за група от хора/екип

 • Онлайн платформа за вътрешни обучения

  Изграждаме и интегрираме софтуерно решение за компании, които искат да създадат своя собствена система за вътрешнофирмени обучения и продуктови презентации

Back To Top