Начало » Академия за Бизнес Умения и Предприемачество » Най-голямата грешка при реклама на нов бизнес и как да я избегнем

Най-голямата грешка при реклама на нов бизнес и как да я избегнем

ПРОГРАМАТА Е ОТВОРЕНА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

Най-голямата грешка при реклама на нов бизнес и как да я избегнем

В новия епизод от поредицата #ClubTrainingAcademy ще ви разкажем историята на Ангелина, собственик на единствения лунапарк в София – Park Boby&Kelly – Парк Боби и Кели – Патиланци и участник в сезон 3 на Академия за Бизнес умения и Предприемачество.

Защо след 3 години работа с една от най-големите дигитални агенции без желания резултат, тя реши да се гмурне в пълна сила в света на рекламата и да поеме нещата в свои ръце.

  • Коя беше грешката, която тя разбра и поправи?
  • Кои малки промени й помогнаха да спаси бизнеза си в тази толкова трудна ситуация (особено за заведения и развлекателни центрове)?
  • Кои са уроците, които тя научи по-трудния път с проба-грешка и можеше ли да ги избегне?И защо всеки собственик на бизнес е ДЛЪЖЕН да разбира максимално много от маркетинг и реклама, ако искат бизнесът му да е успешен.

Най-цялостната бизнес програма в българия!

Академия за бизнес умения и предприемачество

Сред предимствата на програмата е достъпът до допълнителните материали към всеки курс, както и записите от всички упражнения и лекции.

 Участниците споделят като най-силно усещането по време на упражненията в група, срещите с гост-лектори и възможността за работа в групи. Менторската подкрепа и индивидуалният подход по време на програмата са сред най-ценните за всички курсисти.

Бизнес програма в 9 цялостни курса

Най-цялостната бизнес академия в България с модули за лидерство, предприемачество, маркетинг и продажби.​

Упражнения и срещи на живо - присъствено и онлайн

Иновативна форма на обучене с онлайн материали, работилници на живо, менторски групи и гост лектори.​

Практика с ТОП мениджъри и бзинес лидери

Имате възможност да се срещнете и да почерпите опит от едни от най-успешните български предприемачи.

Интегриран цялостен подход

Това е иновативна система за обучение, която съчетава гъвкавостта и възможностите на самоподготвката с интерактивната и реална работа по действителни проекти.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Свържете се с нас:

За допълнителни въпроси и нужда от информация относно програмата на Бизнес Академията, курсовете и графика, моля, свържете се с:

Нели Георгиева, тел: +359/876-178-848 , email: [email protected]

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Свържете се с нас:

За допълнителни въпроси и нужда от информация относно програмата на Бизнес Академията, курсовете и графика, моля, свържете се с:

Нели Георгиева, тел: +359/876-178-848 , email:  [email protected]