Практически фирмени обучения

Непосредствената обратна връзка, споделянето на личен опит и обсъждането на реални бизнес казуси са само една малка част от многото предимства на тези тренинги.

Тренингите ни по продажби предоставят ценни съвети и утвърдени тактики за привличане и задържане на клиентите. Предлагат работещи модели за директни продажби, които лесно се прилагат към всеки бизнес.

Тренингите ни за мениджърски умения обхващат главно организацията и фазите, през които трябва да се мине, за да се превърне една идея в реализиран се проект. Нашата задача е да Ви дадем нужните инструменти за по-добра организация, планиране и контрол на Вашия бизнес.

Нашите тренинги за soft skills целят да запознаят участниците с доказано работещи инструменти, които ще повишат ефективността им и ще им помогнат в ежедневната работа и предстаявнто им пред клиенти, колеги и мениджъри.

Нашите тренинги за развитие на таланта целят да запознаят участниците с най-добрите и доказано работещи инструменти при интервюиране, наемане, въвеждане и обучение на нови служители. 

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения