Начало » Корпоративни обучения » Референции от клиенти » Изграждане на Библиотека Еконт, Програма за обучение “Обслужване на клиенти и справяне с конфликти” – Еконт

Изграждане на Библиотека Еконт, Програма за обучение “Обслужване на клиенти и справяне с конфликти” – Еконт

Доверен партньор за обучения на Еконт Експрес

Вижте разговора с Венцислава Николова, която се грижи за откриването на подходящи хора за “Еконт Експрес”.

Фокусът на разговора  беше върху e-learning платформата на ЕКОНТ, инвестирането в знания и усъвъшренстването на служителите.

Ето какво сподели екипът на Еконт, след проведеното обучение:

 

С настоящата референция от екипа на „Еконт Експрес” ЕООД бих искала да споделим своята удовлетвореност и висока оценка към екипа на „Трейнинг Академи” ЕООД.  

Съчетанието на индивидуален подход, внимание към детайла и изключителна компетентност по поставената задача, ни даде основание да считаме, че в лицето на  „Трейнинг Академи” ЕООД, винаги ще имаме надежден партньор. Още на предварителните етапи и срещи, разбрахме, че ще изградим ангажираност и позитивна  комуникация, която ще доведе до очакваните резултати на проекта и реални постижения за компанията.  

Разчитайки на техния богат опит по отношение на обученията, на тяхната емоционална и бизнес култура, ние им се доверихме за изграждането и създаването на един от най-цените ни проекти, а именно e-learning платформа в компанията.   

Системата комбинира много функционалности и е ангажирана с квалификацията на най-ценния ни ресурс – хората. Благодарение на професионално съдействие на екипа на академията, ние оперираме с лекота процесите на подобряване на уменията и повишаване на компетентността на служителите в компанията, получаваме информация за тяхното развитие и напредък, и най–ценното, имаме възможност самостоятелно да оперираме с платформата.      

След реалното стартиране на системата веднага забелязахме повишение на нивото на удовлетвореност и мотивация от страна на екипите в компанията.  

Благодарим на „Трейнинг Академи” ЕООД за сътрудничеството, усилената работа и професионалното отношение. Препоръчваме ги заради индивидуалния им подход при работата с клиенти, съобразяването им със спецификата на компанията и прилагането на съвременни и иновативни модели, и похвати за реализирането на проектите им.  

Венцислава Николова,

Ръководител „Подбор и Център за знание“

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения