Основни търговски умения

Непосредствената обратна връзка, споделянето на личен опит и обсъждането на реални бизнес казуси са голямото предимство на този тип тренинги.

Практика и креативност

Помагаме на всеки участик в обученията да отключи своя потенциал и да изгради стратегия за резултати.

Интерактивна работа в група

Training Academy използва иновативен метод за бизнес обучения с игри, учене чрез преживяване и работа в екип.

Възможност за онлайн провеждане

Всеки един тренинг има възможността да се проведе онлайн във виртуална класна стая, с професионален лектор на живо.

Какви са целите на това обучение

Целта на обучението е да запознае участниците с различни методи, похвати и практики за изграждане на ефективен продажбен процес и стратегия, които да помогнат при справянето със съвременните предизвикателства.

Нашата цел е да осигурим набор от инструменти, които да бъдат използвани в практиката на всеки търговец-правилно позициониране, определяне на идеалния клиент, създаване на ефективен продажбен процес, справяне с възраженията, преговори и приключване на сделката.

Креативен Тиймбилдинг

Програма на обучението

За да бъде един търговец наистина добър, той трябва да умее да комуникира ефективно със своите клиенти, да изслушва нуждите им, да задава правилните въпросите, както и да умее правилно да презентира продукта/услугата си и да се справи с възраженията на клиентите си.

Това обучение е посветено на всички етапи през, които преминава един търговец от момента на търсене и комуникация с клиента до затварянето на сделката.
 

Основните теми включват:

 • изграждане на правилна нагласа
 • създаване на лична мотивация
 • познаване на клиентските потребности
 • умения за създаване на взаимно доверие
 •  
 • етапи на процеса на продажби
 • стъпки за изготвяне на продажбен процес
 • подготовка за изготвяне на търговска презентация
 • представяне на търговската презентация/скрипт
 • етапи при блокиране на възраженията
 • справяне или блокиране на възраженията
 

Начин на провеждане:

 • Тренингът може да се проведе както присъствено, така и онлайн.
 • Тренингът е с времетраене 1 или 2 дни, при провеждане на двудневен тренинг, вторият ден ще е посветен изцяло на практически задачи и разрешаване на казуси.
 • Тренингът се провежда в залата на Training Academy, която е специално предназначена да дава максимален комфорт, уют и да създава чувство за креативност и лекота. В този вариант кафе паузите се поемат от Training Academy.
 • Тренингът се провежда по метода „Фокус върху решенията“ (Solution Focus). Ще се разглеждат казуси, свързани с конкретната бизнес среда и упражнения за изграждане на личностни умения , необходими за справяне в различни ситуации. Всяка тема е предварително одобрена от възложителя и съгласувана с мениджър HR.
 

Цени за провеждане:

 • Цената за 1 ден тренинг в група до 10 души е 1 200 евро без ДДС – цената включва разходи за материали за провеждане на обучение и наем на зала
 • Цената за 1 ден тренинг в група до 15 души е 1 400 евро без ДДС – цената включва разходи за материали за провеждане на обучение и наем на зала
 • Цената за 1 ден тренинг в група над 15 души е 1 700 евро без ДДС – цената включва разходи за материали, не включва наем на залата. *Залата на Training Academy е подходяща за групи до 15 души.
 

Стъпки на провеждане:

 1. Запитване: може да направите вашето запитване като попълните формата за запитванеили на тел. +359/876-178-848 .
 2. Потвърждение: до няколко часа след получаване на вашето запитване, мениджър корпоративни клиенти ще се свърже с вас. Ако е необходимо, в допълнителна среща изясняваме конкретните нужди от обучение.
 3. Оценка на нуждите: няколко дни преди фирмения тренинг, провеждаме анкета сред участниците, за да установим индивидуалните нужди от обучение.
 4. Финална програма: заедно с вас изготвяме финалната програма за провеждане на фирмен тренинг.
 5. Провеждане на фирмен тренинг
 6. Даване на обратна връзка: след фирмения тренинг получавате обратна връзка от лектора на обучението, както и насоки за бъдещо развитие.

Моля, попълнете полетата по-долу, за да получите програмата за фирмен тренинг!

Благодарим Ви за отделеното време! Ще се свържем с Вас, за да уточним удобен час и място за провеждане на фирмено обучение. За допълнителни въпроси, моля, свържете се с нас на тел.: +359/876-178-848

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения