Начало » Корпоративни обучения » Референции от клиенти » Обучение за екипа на АксФлоу

Обучение за екипа на АксФлоу

Обучение за екипа на Axflow

С екипа на “АксФкоу” проведохме обучение, в което засегнахме принципите на успеха в продажбите и основните методи за ефективна комуникация с потенциални и настоящи клиенти. 

Благодарим им за доверието, за нас е удоволствие да бъдем техен партньор за обучения!

axflow-team-001

Ето какво сподели екипът на AxFlow, след проведеното обучение:

С настоящата препоръка от екипа на “АксФлоу” ЕООД изразяваме своята благодарност и удовлетвореност от работата на фирма Training Academy и проведеното от тях обучение по продажби.

Обучението беше на изключително високо ниво – съобразено специфично с екипа ни и индустрията, в която работим, позволявайки на всеки от нас да вземе активно участие и да получи адекватни съвети и насока. Специални благодарности за персонализирания подход на екипа на Training Academy, който проведе среща преди обучението, запознавайки се с нашата сфера на работа и продуктите, които предлагаме.

В обучението бяха преподадени принципи на успеха в продажбите, меки умения и методи за ефективна комуникация с потенциални и настоящи клиенти. Това наистина ни помага, давайки ни по-ясна насока и позволявайки ни да откриваме повече нови контакти и да изграждаме нови клиенти.

Поради подобрението в работата ни вследствие на обучението и индивидуализирания подход на Training Academy при представяне на съдържанието, ние смятаме, че те биха могли да помогнат за повишаване на резултатите и компетентостта на всеки екип, търсещ растеж.

Станислав Матеев

Регионален мениджър продажби

 

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения