Начало » Корпоративни обучения » Референции от клиенти » Програма за развитие на екипа на HRS

Програма за развитие на екипа на HRS

Обучение за екипа на HRS Bulgaria

Заедно с екипа на HRS проведохме интензивно обучение на тема “Ефективно управление на времето”.

Благодарим им за доверието, за нас е удоволствие да бъдем техен партньор за обучения!

Previous slide
Next slide

Ето какво сподели екипът на HRS, след проведеното обучение:

Настоящата препоръка се предоставя на Training Academy в уверение на това, че проведоха високочаствено обучение на тема  “Ефективно управление на времето” на служителите на HRS Bulgaria. Проведеното обучение беше с практическа насоченост и предостави на служителите ефективни техники за управление на времето.

Особено благодарни сме на Вергиния Накова, която бе лектор на обучението и успя да предаде на участниците си своите знания и експертиза. Позитивизмът, ентусиазмът и професионалният подход на Вергиния успяха да повлияят и мотивират екипа на HRS Bulgaria по време на обучението и допринесоха за по-лесното и устойчиво възприемане на информацията.

По време на обучението бяха засегнати теми като: управление на личната ефективност, създаване на ефективна организация на работния процес, планиране и управление на времето, изготвяне на краткосрочни и дългосрочни планове, разпределение на времето в зависимост от целите и др.

Ръководството на HRS Bulgaria е изключително удовлетворено от подхода на Training Academy да съобрази обучението с нуждите и актуалните предизвикателства на компанията.

Препоръчваме Training Academy заради професионалния подход, вдъхновяващите лектори и презентатори и индивидуалното отношение към участниците.

Кирил Бораджиев

Управляващ партньор на HRS Bulgaria

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения