Начало » Корпоративни обучения » Референции от клиенти » Програма за развитие на екип – Lions Group

Програма за развитие на екип – Lions Group

Обучение за мениджърския екип на Lions Group

Не е безизвестно, че сектора на недвижимите имоти е може би един от най-конкурентните, от страна на наемане и развитие на таланти и кадри, задържането и развитието им като брокери и добри мениджъри. За това винаги се радваме, когато работим по подобни проекти, в този сектор, като един от последните, които проведохме беше с екипа на Lions Group, върху обучението и развитието на мениджърски умения.

След отправено запитване от страна на Lions Group, за провеждане на обучение на тема “Основни мениджърски умения”, в което да участват целия мениджърски екип, ние от екипа на Training Academy направихме програма за обучение, която премина през следните етапи:

  1. Проучване на нуждите от провеждане на такова обучение и развитие на мениджърски умения на екипа;
  2. Създаване на програма, съгласувана и отговаряща на специфичните нужди;
  3. Провеждане на обучителна програма, на място в тренинг залата на Training Academy, включваща – предоставяне на инструменти за ефективност на мениджърите, преминаване през основните роли на мениджъра, разрешаване на казуси от реалната бизнес среда;
  4. Последваща обратна връзка и насоки за бъдещо развитие.

 

Благодарим им за доверието, за нас е удоволствие да бъдем техен партньор за обучения!

Previous slide
Next slide

Ето какво сподели екипът на Lions Group, след проведеното обучение:

С настоящата референция, ние от Lions Bulgaria Group желаем да споделим своето искрено удовлетворение от резултатите на нашия мениджърски екип, следствие на обучението/ семинар  за “Развитие на мениджърските умения”, което бе предварително съгласувано, подготвено и поднесено изцяло от нашите специфични нужди.

Като други компании, така и ние сме ходили по доста обучения, но тук за пръв път усетихме истински професионализъм, култура и знания насочени само и единствено в посока на разрешаване на нашите проблеми.

Очаровани сме и горещо бихме препоръчали екипа на Training Academy  и г-жа Вергиния Накова на всички свои приятели и партньори.

С уважение,

Тодор Пастармаджиев

/управител/

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения