Начало » Корпоративни обучения » Референции от клиенти » Програма за развитие на екипа – Лукойл

Програма за развитие на екипа – Лукойл

Обучение за търговския екип на Лукойл България

Проведохме програма от 4 обучения за b2b продажби и комуникация с клиенти за екипа на Лукойл България. След успешното изпълнение на проекта, в началото на 2021г. проведохме серия от още 4 обучения, с останалата част от екипа.

Благодарим им за доверието, за нас е удоволствие да бъдем техен партньор за обучения!

Previous slide
Next slide

Ето какво сподели екипът на Лукойл България, след проведеното обучение:

Настоящата препоръка се отнася към отличната работа и клиентско отношение, проявени от “Training Academy” спрямо корпоративните търговски  екипи на ЛУКОЙЛ България и проведеното им онлайн обучение на тена “B2B ПРОДАЖБИ И КОМУНИКАЦИЯ С КЛИЕНТИ”.

Динамиката, индивидуалното и позитивно отношение както и интерактивните методи и психологическия подход на водещата Вергиния Накова подпомагат резултатите от практическото, високо професионално и конкретно търговско съдържание на сесиите. Обхванат е цялостния процес на продажба като е подходящо структуриран и поднесен на обучаващите се.

Прагматичните и конкретни похвати в търговското общуване, подготовка за среща, анализ и разпознаване на типа клиент и съответните ползи от типа преговор, който да предприеме търговеца са само част от конкретните плюсове в програмата на обучението. Възможността за споделяне на мнение и дискусиите от страна на участниците подпомагат разбирането и индивидуалното възприемане на представените теми и ситуации.

Участниците намират гъвкавото и търпеливо отношение както и приложените типични казуси, разрешени в обучениети, като вдъхновяващи, конкретни, практични и полезни за бъдещата им работа и резултати от търговския процес.

Проявеният професионализъм, разбирането за конкретна клиентска необходимост и предоставането, съобразно това съдържание, прави “Training Academy” надежден и препоръчан бъдещ партньор на всеки екип, ориентиран към резултати.

Бисерка Тасева

Бизнес Партньор ЧР

ЛУКОЙЛ- България ЕООД

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения