Начало » Корпоративни обучения » Референции от клиенти » Програма Емоционална интелигентност за екипа на ОТП Факторинг България

Програма Емоционална интелигентност за екипа на ОТП Факторинг България

Обучение за мениджърския екип на "ОТП Факторинг България"

С част от екипа на ОТП Факторинг България проведохме целодневно обучение на тема “Емоционална интелигентност”.

Благодарим им за доверието, за нас е удоволствие да бъдем техен партньор за обучения!

Ето какво сподели екипът на ОТП Факторинг, след проведеното обучение:

Настоящата препоръка се издава на Training Academy в уверение на това, че отговориха на изискванията ни за обучение на тема  “Емоционална интелигентност”, изготвено специално за екипа на ОТП Факторинг България ЕАД.

След отправено от нас запитване за обучение, екипът на Training Academy предложи програма, съчетание от теория и практика, с цел да бъде ефективна, интерактивна и интересна за обучаемите.

Екипът на Training Academy е добре организиран и държи на личен контакт с клиента по време на подготовката и провеждането на обучението. Обучителната зала, с която разполага Training Academy, създава чувство на уют и комфорт, с подходящи пространства за съчетаване на теоритичните и практическите занимания.

По време на обучението лекторът поддържаше високо ниво на енергия и ангажираност. Информацията бе предоставена по достъпен и разбираем начин. Приемаме проведеното обучение като полезно и основно по необятната тема “Емоционална интелигентност” и определено с тиймбилдингов елемент.

Във връзка с гореизложеното, препоръчваме Training Academy като надежден, качествен и професионален партньор за обучения.

Илка Мазгалева,

Изпълнителен директор

ОТП Факторинг България

 

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения