Начало » Корпоративни обучения » Референции от клиенти » Обучение за екипа на Онпросес

Обучение за екипа на Онпросес

Обучение за мениджърския екип на Onprocess

С екипа на Onprecess проведохме обучение на мениджърския им екип на тема “Презентационни умения за професионалисти”.

Благодарим им за доверието, за нас е удоволствие да бъдем техен партньор за обучения!

on-process

Ето какво сподели екипът на Onprocess, след проведеното обучение:

Ние от Onprocess Technology бихме искали да изразим нашето задоволство от работата с Training Academy през тази година. Поводът да се свържем с Training Academy бе да организираме обучение по “Презентационни умения за професионалисти” за нашия мениджмънт екип.

Екипът на Training Academy се съобразиха с нашите нужди и ни направиха предложение как и къде да проведем обучението. Освен това в предложението си включиха и онлайн модул “Microsoft Power Point – цялостен курс” за всички участници, който те могат да преминат в рамките на една година след обучението.

Имахме удоволствието да проведем за 30 души, в два дни, на живо при спазваме на зададените към момента противоепидемични мерки. Програмата включваше както лекторска, така и практическа част. Участниците бяха окуражени и успяха да покажат своите умения, и да приложат на практика някои от туко-що дадените съвети.

Фасилиратор на обучението беше управителя на Training Academy – Вергиния Накова. Вергиния ни впечатли със своята положителна нагласа, умения да привлече вниманието на аудиторията и адаптивност. Към включения в пакета онлайн курс, Вергиния предостави на нашите участници достъп до втори онлайн курс “Как ефективно да владеем и да използваме езика на тялото” без допълнително заплащане.

Предвид добрата организация и отлични компетенции на екипа на Training Academy в бъдеше бихме се радвали да работим отново заедно.

Лора Костова

Старши мениджър развитие на таланти

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения