Начало » Корпоративни обучения » Референции от клиенти » Програма за развитие на екипи- Зеебургер Информатик

Програма за развитие на екипи- Зеебургер Информатик

Цялостна програма за обучение и развитие на мениджърски екип - "Зеебургер Информатик" ЕООД

Заедно с мениджърския екип на “Зеебургер Информатик” ЕООД проведохме цялостна програма, с продължителност 6 месеца, работихме изцяло върху нуждите на мениджърите и техните бизнес казуси. Програмата беше съчетание от обучителна и практическа част.

Благодарим им за доверието, за нас е удоволствие да бъдем техен партньор за обучения!

SEEBURGER2011-1280x690

Ето какво сподели екипът на "Зеебургер", след проведеното обучение:

С настоящата референция бихме искали да изразим своята удовлетвореност и благодарност за проведената от Training Academy цялостна програма за развитие на мениджъри, разработена специално за нуждите на нашата компания – Зеебургер Информатик ЕООД.

Благодарение на професионализма на обучителния екип, участниците в програмата продобиха нови знания и умения, като същевременно затвърдиха съществуващи такива. Наред с това участниците се запознаха с най-добрите мениджърски практики, които оценига като полезни за справяне в изискващите пред тях предизвикателства. Чрез разглежданите конкретни казуси и упражнения те обогатиха своите личностни умения, така че да могат да реагират адекватно в различни ситуации в работна среда. Всичко това поднесено по начин, водещ до главно и непринудено повишаване на ефективността им като мениджъри и усъвършенстването им като лидери.

Деветте проведени еднодневни работилници, чиято тематика съответстваше напълно на нуждите на компанията , се характеризираха с висока полезност за участниците и едновременно с това бяха поднесени с балансирана доза забавление. Всички теми бяха представени разчупено, с фокус върху резултата и активното участие на обучаемите в програмата.

С основание можем да твърдим, че Training Academy се отличава с висок професионализъм, проявена отзивчивост и силна ангажираност към нуждите на своя клиент, което е гаранция за успешно сътрудничество. Отличната ни съвместна работа ни кара горещо да препоръчаме екипа на Training Academy като надежден партньор в сферата на обученията.

С уважение,

Таня Даскалова,

Прокурист на Зеебургер Информатик

 

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения