Начало » Корпоративни обучения » Референции от клиенти

Референции от клиенти

Фокус върху индивидуалните бизнес решения

Дългогодишният ни опит с клиенти в различни сектори, по подобряването на процесите в организацията и екипите, ни дава право още по-силно да вярваме в това, което предлагаме!

Производство

Работим с едни от най-големите и успешни производители в България върху развитието и подобряването на търговските, мениджърски и комуникационни умения.

IT сектор

В над 5 годишния ни опит в обучения и развитие на ефективни екипи сме работили с редица международни и български IT компании по подобряване на различни умения.

Строителство и имоти

В сектора на строителството и продажбата на имоти имаме реализирани успешно над 50 проекта за развитие на търговски, маркетингови и мениджърски умения.

Туризъм и хотелиерство

В сектора на туризма и хотелиерството работим с едни от най-утвърдените и доказали се хотели и агенции върху развитието на умения за обслужванe, продажби и комуникация с клиенти.

Транспорт и логистика

Горди сме, че едни от най-дългогодишните ни клиенти, които ни се доверяват и изпращат мениджърите, търговците и служителите си на обучения при нас са именно в сектора на транспорта и логистиката.

Финансови институции

В последните 2 години натрупахме опит и работим с не една финансова институция и банка върху развитието на умения за успешни разговори по телефона, обслужване на клиенти, както и така важните за ефективна работа-soft skills.

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения