Начало » Корпоративни обучения » Референции от клиенти » Програма за развитие на Търговски умения, клонова мрежа Търговска банка Д

Програма за развитие на Търговски умения, клонова мрежа Търговска банка Д

Обучение за мениджърския екип на "Търговска банка Д"

Заедно с екипа на “Търговска банка Д” успяхме да  проведем цялостна програма за обучение на тема “Търговски умения и обслужване на клиенти”.

Благодарим им за доверието, за нас е удоволствие да бъдем техен партньор за обучения!

Previous slide
Next slide

Ето какво сподели екипът на Търговска банка Д, след проведеното обучение:

Настоящата препоръка се предоставя на Training Academy в уверение на това, че отговориха на изискванията за провеждане на висококачествено обучение за продажбени умения на служителите в клонова мрежа на “Търговска банка Д” АД. Проведеното обучение обхвана цялостна програма за развитие на търговски умения и постигна положителни резултати за участващите банкови служители.

В рамките на проведеното обучение, от страна на обучаващите бяха използвани модерни, интерактивни техники за представяне на материала, специфично ноу-хау за продажбени подходи и умения в сферата на продажбите. Служителите в клонова мрежа, преминали обучението, придобиха качествени и задълбочени знания в сферата на продажбите, повишиха увереността си в продажбения процес и придобиха ценни умения за справяне с конкуренцията. Благодарение на професионализма на лектора Вергиния Накова, обучаваните служители успяха да отработят практически техники за идентифициране потребностите на клиента и изградиха ефективни умения за справяне с възражения и правилна комуникация с клиентите.

Ръководството на “Търговска банка Д” АД е изключително удовлетворено от подхода на Training Academy да съобрази обучението си изцяло с продажбено-ориентирания модел на обслужване на клиентите на нашата Банка.

Препоръчваме Training Academy  заради индивидуалния им подход при провеждане на обучението, не само към спецификата на банковия продажбен процес, но и към динамиката на всяка група участници и считаме, че успешно прилагат съвременните иновативни модели на продажбени техники и умения, като същевременно предлагат гъвкавост и висококачествена услуга за успешни продажби.c

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения