Креативен тийм билдинг

Високоефективните екипи създават стойност за бизнеса! Инвестирайки във екипите ви, вие инвестирате в бъдещето на вашата компания.

Практика и креативност

Помагаме на всеки участик в обученията да отключи своя потенциал и да изгради стратегия за резултати.

Интерактивна работа в група

Training Academy използва иновативен метод за бизнес обучения с игри, учене чрез преживяване и работа в екип.

Възможност за онлайн провеждане

Всеки един тренинг има възможността да се проведе онлайн във виртуална класна стая, с професионален лектор на живо.

Какво включва и как работи програмата

Доказано най-добрият начин за сплотяване на екипа е тиймбилдинга, но не в добре познатия му вариант, а чрез организирани обучения, игри с кретивна и логическа насоченост, креативни уъркшопи и учене чрез преживяване, където хората са ангажирани заедно, разчитат един на друг, изграждат доверие, умения да общуват заедно, придобиват нови знания и компетенции и всичко това в една неформална среда.

Създаването на конкурентна среда между хората в екипа отдавна не работи. Все повече фирми осъзнават важността на приятелските взаимоотношения в екипа, на доверието и на уважението.

Креативен Тиймбилдинг

Програма на обучението

Начин на провеждане:

 
Може да изберете само някои от нашите теми за тиймбилдинг в рамките на няколко часа или да изберете цялата програма с времетраене 2 дни, дали да са в града или в спокойствието на планината или на красивото море. Всичко това според потребностите и предпочитанията ви. Независимо кое от предложенията ни ще изберете, вие ще останете с приятни емоции и имате възможност да разтоварите от напрежението и стреса. Игрите с креативна и логическа насоченост, симулациите или различните креативни уоркшопове могат да бъдат организирани за вас както на открито, така и на закрито.

Свържете се с нас, за да ви разкажем повече и да обсъдим кой е най-подходящия вариант за вас.

Програма:

  • Работа в условия на различия
 
Лесен, забавен и практичен метод, който помага да се опознаят различните нагласи и стилове на общуване при работа в екип или в междукултурна среда. Този тип инструмент се прилага успешно от 1998г. Методът се използва в много страни по света за изграждане на екипи, проектни обучения, програми за развитие на мениджъри и при обучения за комуникативни умения. При този метод се създава подходяща психологическа среда за дискусии и организация на структури.
 
 
  • Клюкички

Това е много приятна игра, която помага да се направи самооценка и човек да разбере какво мислят за него, заобикалящите го. Играта спомага на всеки от членовете на екипа да си “свери” часовника.

 
  • Екипа кораб

Игра помагаща на хората да си представят визуално екипа като кораб и да определят каква точно е ролята на всеки, за да може кораба да достигне крайната си цел.

 
  • Духът на екипа

Играта позволява на участващите да разпознаят, припознаят и развият потенциала на екипа.Това упражнение помага да се определи, кои са качествата, които са полезни за екипа и кои са качествата, които безпокоят екипа.

 
  • Да изиграем приказка

Участниците работят и измислят приказка с щастлив край заедно. Това упражнение подобрява комуникацията, въображението и работата в екип. Целта на играта е да подпомогне положителното мислене на хората в екипа и да подобри мотивацията им.

Моля, попълнете полетата по-долу, за да получите програмата за фирмен тренинг!

Благодарим Ви за отделеното време! Ще се свържем с Вас, за да уточним удобен час и място за провеждане на фирмено обучение. За допълнителни въпроси, моля, свържете се с нас на тел.: +359/876-178-848

Това са само част от фирмите, с които работим върху повишаване ефективността и развитие на екипите им. 

Свържете се с нас:

В случай, че имате допълнителни въпроси, на които не сме отговорили тук, моля, свържете се с нас.

Нели Георгиева
Мениджър бизнес обучения