Продажби

Запис от лекция

Мастър Клас: 9 грешки, които НЕ трябва да допускате при продажбата на IT продукти и услуги

 • Създаден на: 13.07.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 185

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

Този курс се фокусира върху грешките, които не бива да допускате, ако искате да сте успешни търговци в IT сферата. Гост-лекторът – Стефан Иванов – ще ви разкрие 9 конкретни грешки, които самият той е допускал в миналото, както и ще сподели как трябва да продавате днес.

Какво ще научите

Научете кои са основните грешки, които най-често са причина да загубим сделка, и как да се предпазим от тях.

Резултати от тренинга:

 1. Ще разберете  как да отваряте и затваряте сделки по ефективен начин;
 2. Ще научите как да избягвате препятствията по пътя към реализиране на продажба и как да не създавате допълни такива;
 3. Ще чуете какво прави и какво не прави добрият търговец на IT продукти и услуги.

За кого е този курс

Това обучение е за:

 • търговци, които искат да повишат продажбите си;
 • търговци, които имат опит или тепърва навлизат в IT сферата;
 • IT специалисти, които имат отличен продукт или услуга, но не са сигурни как да го предложат на пазара.

Лектор

Стефан Иванов

Стефан Иванов има повече от 10 години опит в продажбите на IT продукти и услуги в цял свят. Печелил е сделки за стотици хиляди евро в пряка конкуренция със световно известни технологични компании. Консултира и обучава IT фирми в България как да увеличат печалбите и да развият бизнеса си в чужбина.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът не е подходящ за начинаещи и хора, които все още не са практикували професията търговец. Курсът е най-полезен за хора с практически опит, тъй като засяга грешките, които те може би допускат и как да ги премахнат от продажбените си стратегии.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 2 часа
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Средно, Напреднали
 • Видео лекции: 2
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.