Маркетинг

Запис от лекция

Мастър Клас: Какво е брандинг за малък бизнес

 • Създаден на: 15.07.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 196

★★★★★ Рейтинг: 4,7/5

Основна информация

Как се проектира, изгражда и лансира във времето една силна марка? Въпреки че ще засегнем и много други аспекти от брандинга, акцентът ще бъде върху практическите инструменти и техники, които правят един продукт или услуга винаги разпознаваеми.

Професионалисти от различни сфери на бизнеса ще споделят своя опит и инструментите, които са използвали, за да превърнат това, което предлагат, в успешен бранд.

Какво ще научите

 • Кои са етапите на създаване на успешен бранд
 • Как да определите атрибутите на вашия бранд
 • Кои са различните канали за налагане на марката
 • Какви елементи включва един силен бранд
 • Какви грешки трябва да не допускате при брандиране
 • Какво е значението на емоционалната обвързаност с клиентите

За кого е този курс

 • Маркетолози, които се занимават и с брандинг
 • Предприемачи с идея, която искат да реализират успешно
 • Хора, желаещи да направят своя бизнес по-разпознаваем

Лектор

Гост-лектори

Цветелина Ненкова е маркетинг мениджър в СуперХостинг.БГ. Занимава се с маркетинг от близо 10 години. Завършва бакалавърска и магистърска степен по Маркетинг в Университета за национално и световно стопанство. Преди СуперХостинг.БГ се е занимавала активно с маркетинг на технологични продукти. Работила е за брандове като Asus, Dell, Prestigio, Canyon, но по-голямо предизвикателство намира в маркетинга на услугите. В СуперХостинг.БГ разработва редица стратегии и реализира множество промоционални и бранд кампании, утвърждавайки компанията като най-предпочитания хостинг партньор в България. Виктор Стойнов е дипломиран маркетинг специалист с над 5 години опит на международни пазари, Виктор се е занимавал с цялото това „всичко“ – от създаването на офлайн и онлайн кампания по различни канали и анализа на техните резултати, до подобряването на обслужването на клиентите и превръщането им във фенове на марката. Фокусът му е предимно в дигиталния маркетинг. Именно чрез познанията си в тази сфера се ръководи за успешното навлизане и позициониране на различни брандове на пазари в Австралия, Англия, България и Полша. В момента неговата страст се нарича Доместина – един от най-успешните Български стартъпи, където Виктор е в ролята на Head of Marketing и отговаря за успешното налагане на бранда, като лидер на текущи и нови пазари.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 35мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 3
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.