Soft Skills

Запис от уебинар

Гост-лектори: Какво наистина трябва да знаем, когато чуем “Бизнес Комуникация”

 • Създаден на: 22.07.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 185

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

За много хора т.нар. “бизнес комуникация” представлява трудност. Те не винаги знаят какво точно представлява, какво е допустимо и какво не, какво е остаряло и кои условия все още важат. Затова днес ще ви запознаем с това какво наистина означава горепосоченото понятие, в какво се изразява успешната бизнес комуникация и как да започнете да я прилагате във вашата кариера.

Какво ще научите

 • Какво означава и в какво се изразява успешната бизнес комуникация
 • Как можете да чувате и разбирате все още неизказаното
 • Какво трябва и какво не трябва да правите по време на бизнес среща
 • Защо естественото поведение е ключов фактор за добрата бизнес комуникация
 • Как да постигате синхрон в невербалната си комуникация с другите

За кого е този курс

 • За хора, които се стараят да бъдат ефективни комуникатори на работа и в ежедневието
 • За служители, които искат да се представят винаги отлично по време на своите срещи
 • За всеки, който желае да извлече максимума от всяка ситуация на работното място

Лектор

Даниела Илиева-Колева

Доц. д-р Даниела Илиева-Колева е сертифициран трейнър по Невро-лингвистчино програмиране (НЛП), акредитирана от Международната НЛП Асоциация, Американския НЛП Борд, Американския Борд по Хипнотерапия, както и от Европейския консул по менторство и коучинг. Тя е експерт по презентационни умения и публична реч, придобила образователна степен доктор с разработка на тема „Методика за усъвършенстване на презентационни умения”. Доц. д-р Даниела Илиева-Колева е често канена като гост-лектор за различни академични и бизнес събития. Тя е единственият трейнър и преподавател в България, който комбинира областите НЛП, модерен бизнес етикет, международен протокол и мениджмънт на имиджа. Като консултант и трейнър, сред нейните клиенти са Microsoft, Sitel, Pepsi, Unitcargo, Pipe System Bulgaria, големи правни кантори, както и други частни и правителствени организации. Тя е също национален консултант за Junior Achievement Bulgaria по бизнес етикет и международен протокол.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1 час
 • Вид: Запис от уебинар
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.