Мениджмънт

Запис от лекция

Гост-лектори: Как да създадете и управлявате вашия ЕКИП-МЕЧТА

 • Създаден на: 13.07.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 179

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

Можете ли да си представите какви резултати бихте постигнали, ако сте част от екип, който работи като една добре смазана машина? Екип, чийто членове разбират напълно какво се очаква от тях във всяка ситуация и винаги извършват необходимите действия? Екип, в който връзките се основават на уважение и доверие между членовете? Екип, в който всеки безкористно поддържа останалите? Екип, който е професионален, зрял и отговорен за своите решения и действия? В този курс ще разберете как да направите всичко това вашата реалност.

Какво ще научите

 • Кои са качествата, които правят един екип наистина успешен
 • Какво отличава лидера от ръководителя
 • Какви качества трябва да притежава високоефективния лидер
 • Кои са инструментите за оценка на ефективността на екипа и неговите членове

За кого е този курс

 • Мениджъри
 • Хора, работещи в екип
 • Тийм лидери

Лектор

Гост-лектори

Виктор Балабанов е сертифициран бизнес треньор с повече от 8 години практически опит в провеждането на тренинги, обучения и тиймбилдинг в България и в страните от Балканския полуостров. От месец септември 2014г. стартира собствен проект: I can be … – инициатива насочена към развитието на презентационни умения при младите хора и осъществяването на връзката между образованието и бизнеса в България. Виктор Балабанов е магистър организационен психолог. Тихомир Рачин е финансист по образование и консултант по професия. Той има над 6 години опит в обучението на професионалисти в областта на управлението на недвижими имоти. Тихомир е иноватор в подхода и презентирането на вижданията си спрямо успехите. Обучил е лично стотици хора, станали успешни благодарение на методите му. За него резултатите говорят много повече от думите. Тошко Савов е консултант с над 24 години опит в продажбите. Той е главен обучаващ в Saeco, Rainbow и световен бранд трейнър на Philips. В момента живее в Германия и практикува професията си из цялата страна. Обучил е лично над 3500 човека и е направил над 400 обучения.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 30мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 8
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.