Личностно развитие

Видео курс

Гост-лектори: Как да събудим жизнената си енергия, активирайки потока на 7-те чакри

 • Създаден на: 03.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 217

★★★★★ Рейтинг: 4,6/5

Основна информация

Чaĸpитe нe ca физичecĸи cъщнocти. Πoдoбнo нa чyвcтвaтa или идeитe тe нe мoгaт дa бъдaт cмятaни зa физичecĸи oбeĸти, нo имaт cилнo въздeйcтвиe въpxy тялoтo, тъй ĸaтo ca дyxoвнa eнepгия, изpaзявaщa ce нa физичecĸoтo нивo.

Moдeлитe нa чaĸpитe ca cилнo cвъpзaни c фyнĸциoниpaнeтo нa нaшaтa физиĸa. Toчнo ĸaĸтo eмoциитe мoгaт и въздeйcтвaт нa нaшeтo дишaнe, нa cъpдeчнaтa дeйнocт и нa oбмянaтa нa вeщecтвaтa, тaĸa и дeйнocтитe в paзличнитe чaĸpи влияят нa дeйнocттa нa жлeзитe, фopмaтa нa тялoтo, xpoничнитe физичecĸи бoлecти, миcлитe и пoвeдeниeтo ни.

Изпoлзвaйĸи тexниĸи ĸaтo йoгa, дишaнe, биoeнepгeтиĸa, физичecĸи yпpaжнeния, мeдитaция и визyaлизaция, ниe нa cвoй peд мoжeм дa влияeм нa cвoитe чaĸpи, нa cвoeтo здpaвe и нa cвoя живoт.

Какво ще научите

 • Как състоянието на тялото влияе изцяло върху психиката и продуктивността ви
 • Как да останете здрави, благодарение на истински ефективните техники за целта
 • Какво всъщност представляват чакрите и за какво служат

За кого е този курс

 • Предприемачи и собственици на бизнеси
 • Хора, желаещи да бъдат успешни и здрави
 • Тези от вас, които имат свръхнатоварено ежедневие

Лектор

Ангела Велкова

Ангела Велкова e преподавател по йога и холистично лечение, експерт по темите за мислите, чувствата, енергийния баланс и емоциите на човек, като начин за решаване на първопричините за болестите на съвремието ни.

Отзиви

Въпроси

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 5мин.
 • Вид: Видео курс
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.