Продажби

Запис от лекция

Мастър клас: Как да преговоряме успешно, презентирайки продукта си по най-добрият начин

 • Създаден на: 17.07.2020
 • Последно допълван : 17.09.2021
 • Участници в курса: 174

★★★★★ Рейтинг: 4,6/5

Основна информация

Случва ли ви се често да чувате думата “не” от вашите клиенти или бизнес партньори? Затруднявате ли се при презентирането на продукта или услугата, които искате да продадете? А сигурни ли сте, че се подготвяте по възможно най- добрия начин?

Ако отговорът на тези въпроси е “да” не се обезсърчвайте. Търговията е деликатна материя и има много принципи и правила, които трябва да знаем и усвоим, преди да се впуснем в сложното начинанение, което представлява продажбения процес.

Подходът към всеки един клиент при преговори трябва да е персонализиран, да се опитаме да разберем наистина от какво се нуждае и да знаем с какво точно да отговорим на потребностите му. Но дори тогава трябва да убедим клиента, че наистина се нуждае от това, което му предлагаме, затова и е необходимо да умеем да презентираме продукта си по-възможно най- добрия начин. За да првърнем презентацията си в нашето най-силно оръжие при воденето на преговори не е достатъчно просто да познаваме добре качествата  и характеристиките на продукта, нужно е и още нещо…

В този видео урок Велизар Величков – съосновател и търговски директор на Grabo.bg – споделя своите гледна точка и опит за това как се структурира една презентация, какво е най-важното, което трябва да съдържа и към какви принципи и правила да се придържаме при воденето на преговори.

Какво ще научите

 • Какви са стъпките и процесите по време на преговори
 • Как да изграждате желание у клиентите да закупуват това, което продавате
 • Как по-лесно да разбирате какво всъщност искат клиентите
 • Какво трябва да представлява “перфектната презентация”
 • Какви техники прилага Велизар Величков по време на преговори

За кого е този курс

 • Търговци
 • Предприемачи
 • Собственици на бизнеси

Лектор

Велизар Величков

Велизар Величков е Търговски Директор и акционер в Grabo.bg. Част е от компанията от самото й основаване. През 2013 година участва в основаването на Trendo.bg и към момента е Оперативен Директор и акционер в компанията. Има няколко други инвестиции в различни IT бизнеси. Завършил е НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ през 2010 година със специалност Актьорско майсторство. По образование – актьор, по професия – предприемач, по призвание – пътешественик.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи, но ще извлечете максимума от него, ако имате предварителни познания.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1 час
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 5
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.