Маркетинг

Запис от лекция

Мастър Клас: Феноменален маркетинг на практика

 • Създаден на: 30.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 241

★★★★★ Рейтинг: 4,7/5

Основна информация

Искало ли ви се е да чуете истината за света на бизнеса и маркетинга, а не поредните клишета? Вдъхновявате ли се от личности, които следват своя път и постигат големи успехи? Искате ли да разберете дали сте на прав път във вашата кариера? Ако отговорите на тези въпроси са еднозначно “Да”, то този курс е за вас. Тук ще научите за житейския път и сблъсъка с реалността на създателката на един от най-успешните брандове за вино у нас – Оля Антонова.

Какво ще научите

 • Защо практиката е толкова ценна и не може да бъде заменена от теорията
 • Кои “правила” в бизнеса и маркетинга не винаги са валидни
 • Какви грешки допускат много малки и средни бизнеси
 • Каква е рекламата на бъдещето
 • Ще имате възможността да гледате ценни практически упражнения
 • И още много полезни истории, принципи и съвети

За кого е този курс

Този курс е за всеки, който иска да създаде свой собствен бизнес и да го рекламира качествено. Или пък да работи за чужда компания като маркетинг специалист. Курсът е подходящ и за търговци, хора с предприемачески идеи, хора с криейтив професия и др.

Лектор

Оля Антонова

Оля Антонова е управляващ партньор в Trastena Wines, успешен предприемач, мениджър и бранд мениджър. Със силен опит в управлението на туризма и над 10 години опит в областта на финансовия маркетинг с Taxback.com, тя успява да обиколи по-голямата част от света и да създаде бизнес от Австралия до Южна Америка. С качествата си на маркетинг специалист, тя приема като сериозно предизвикателство завръщането си в родната страна, развитието и налагането на малиновото вино на пазара. Години по-късно, Trastena Wines е водещата и най-бързо развиваща се марка вино в България.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 2ч. и 50мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 2
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.