Soft Skills

Запис от лекция

Гост-лектори: Ораторско майсторство за професионалисти

 • Създаден на: 09.07.2020
 • Последно допълван : 15.06.2021
 • Участници в курса: 251

★★★★★ Рейтинг: 4,9/5

Основна информация

Настоящият курс има за цел да хвърли светлина върху собствените ви умения, като в следствие от това действията ви ще са по-осъзнати, което дава възможността за контрол и управление на процеса по презентиране и комуникация!

„Най-важното нещо в комуникацията е да чуеш онова, което не е било казано.” Питър Дракър

Обучението се основава на съвременни концепции за учене през опита, а не просто предаване на информация. С това този курс се различава от останалите провеждани в България на тази тема!
Демо сесията има за цел участниците да се запознаят отблизо с моделите на работа. Да изпитат върху себе си ползите и ефекта от обучението, където ще овладеят тънкостите, принципите и стратегиите на успешното говорене пред публика.

Програма на лекцията:

 • Основни принципи в комуникацията
 • Бариери/шумове при комуникация
 • Мета модел – Силата на вербалната комуникация
 • Ефективност и контрол на невербалното поведение

Програмата включва само действително приложими практики и модели, с реален и видим ефект и резултат. Те водят до значими промени в съвременния живот във всичките му аспекти бизнес, личностно развитие и усъвършенстване.

Какво ще научите

 • Изграждане на доверие и привличане на вниманието
 • Вдъхновяване и повишаване на мотивацията с цел постигане на високи постижения
 • Изкуството да вдъхновяваш, продаваш, убеждаваш
 • Постигане на увереност при презентиране и общуване с останалите
 • Ораторско майсторство, водене на дебати и преговори

За кого е този курс

Този курс е подходящ за лектори, собственици на бизнеси, търговци и цялостно – всеки, който често се изправя пред публика. Ораторското майсторство може да послужи на всеки за най-различни цели и ефективно се прилага във всеки аспект от живота.

Лектор

Виктор Балабанов

Виктор Балабанов е специалист в тренингите в сферата на т. нар. „меки умения“ (Soft Skills) с над 11 години практически опит в над 60 компании в България и в чужбина. През септември 2014г. стартира собствен проект под мотивиращия надслов “I can Be…“. Това е инициатива, насочена към развитието на презентационни умения при младите хора и осъществяването на връзката между образованието и бизнеса в България.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за всеки, стига да има необходимата мотивация за подобрение. Ако имате опит в презентирането, то той ще ви е по-полезен и ще усвоите съдържанието максимално добре. Ако сте начинаещи в изкуството на оратора, то може да се затрудните, но въпреки това курсът ще ви е крайно полезен.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 50мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Средно, Напреднали
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.