Личностно развитие

Запис от уебинар

Гост-лектори: 3 ключови стратегии за справяне със стреса и повишаване на личната продуктивност

 • Създаден на: 22.07.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 198

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

Със сигурност на всеки се е случвало в определен момент животът и работата да бъдат ужасно стресиращи. А какво се случва, ако този момент продължи за по-дълъг период от време? Има начин да се преборите! По време на това обучение ще чуете кои са най-ефективните стратегии за справяне със стреса, за да изберете подходящите за вас. Прилагайки наученото, ще можете, както моментно, така и в дългосрочен план да премахнете стресовите фактори около себе си и да постигате по-високи резултати в личен и професионален план.

Какво ще научите

 • Кои са стратегиите и менталните техники за управление на стреса
 • Как да изграждате защити при стресови ситуации
 • Кои упражнения помагат за постигане на ползотворно спокойствие и хармония
 • Как да запазвате спокойствие и самообладание в стресови ситуации
 • Как да постигате по-високи резултати – без да ви спират външни фактори

За кого е този курс

Този курс е за хора, които редовно се чувстват преуморени и изпитват липса на енергия, но имат стремеж за кариерно и личностно развитие. Ако сте мотивирани да преборите трудностите и да успеете, то вие сте на правилното място!

Лектор

Вергиния Накова

Вергиния Накова е маркетинг консултант, професионален лектор и основател на Training Academy. Тя има над 10 години опит, повече от 15 000 обучени мениджъри и търговци, бизнес коуч на едни от най-успешните български лидери и хиляди часове изминати в обучения.

Отзиви

Въпроси

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 15мин.
 • Вид: Запис от уебинар
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.