Маркетинг

Запис от уебинар

Мастър клас: Екипът зад нас

 • Създаден на: 02.12.2022
 • Последно допълван : 14.12.2022
 • Участници в курса: 187

★★★★★ Рейтинг: 5/5

Основна информация

В този курс ще научите как правилният екип и избора на правилните хора изстрелват бизнеса ви и правят започването му 10 пъти по-лесно и успешно.

Какво ще научите

 • Как да управляваме екип;
 • Как да бъдем ефективни лидери;
 • Кои да най-трудните моменти;
 • Предизвикателствата;
 • Уроците по пътя;
 • Преодоляването;
 • Проектите;
 • И още много.

За кого е този курс

Курсът е подходящ за маркетолози, хора с бизнес, предприемачи и всеки с интерес към сферата.

Лектор

Катина Пейчева и Юлиян Софрониев

Катина Пейчева Катина Пейчева е Управител на клона на Кей Би Си Асет Мениджмънт НВ – Белгия. Този клон се образува в следствие на сливането на ОББ Асет Мениджмънт ЕАД и Кей Би Си Асет Мениджмънт, като Катина е била преди това Изпълнителен директор на дружеството. Като част от групата на КВС, ОББ Асет Мениджмънт стана лидер по управление на активи на българския пазар и иноватор номер едно в света на инвестициите. Екипът на Катина Пейчева и ОББ Асет Мениджмънт стават лидер в класацията на Вестник Банкеръ за най-добре представящите се управляващи дружества за 2018 година. Компанията от групата на KBC в България прави впечатляващ скок в рамките на само една година. Катина и нейният екип са минали през много трансформационни процеси, но като истински професионалисти приключват всичките си проекти изключително успешно. Юлиян Софрониев – е успешен предприемач с повече от 20 години опит в бизнеса, продажбите, мениджмънт, стратегическо развитие и инвестиции. Понастоящем е главен изпълнителен директор на Biodit, високотехнологична българска компания, която разработва и произвежда най-съвременните системи за сигурност, контрол на достъпа и работното време, базирани на биометрична идентификация. Мисленето извън рамките на Юлиан Софрониев довежда до подготовката на компанията за първоначално публично предлагане на „Пазарът за растеж за малки и средни предприятия” на Българска фондова борса (BEAM). Biodit е първият технологичен стартъп в България, който изпълнява такава стратегия. Той е и собственик на две от водещите застрахователни посреднически компании в България – Brand INS и Brand Affinity Management Service, които той изгражда от нулата. Юлиан Софрониев е сред първите българи приет в глобалната мрежа за предприемачи Endevor.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 25мин.
 • Вид: Запис от уебинар
 • Ниво:
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.