Маркетинг

Запис от уебинар

Мастър клас: Предизвикателствата да си CEO в корпорация и да управляваш собствен бизнес

 • Създаден на: 30.11.2022
 • Последно допълван : 12.12.2022
 • Участници в курса: 237

★★★★★ Рейтинг: 5/5

Основна информация

В този курс ще научите кои са корпоративните предизвикателствата за един CEO, а също и как да управлявате и започнете собствен бизнес.

Какво ще научите

 • Как да създадеш собствен продукт;
 • Какво значи да реализираш собствена линия;
 • Как да излезеш на други пазари;
 • Ресурс, капитал, фондове;
 • Валидация;
 • Сезонността;
 • И още много.

За кого е този курс

Курсът е подходящ за маркетолози, хора с бизнес, предприемачи и всеки с интерес към сферата.

Лектор

Светла Лесова и Николай Недялков

Светла Лесова е основател и изпълнителен директор на Видас Къмпани. Компания, произвеждаща натурални, честни и автентични напитки под марката VIDAS. Преди това близо 5 години управлява българското дружество на световния лидер в производството на шоколад, бисквити, дъвки и бонбони Mondelez International. В същата компания е била директор “Продажби и Стратегии” за Източна Европа, Близкия Изток и Африка за две години и половина с отговорности в 90 държави. В продължение на близо десет години тя работи в друг мултинационален производител на потребителски стоки – Procter & Gamble, където първоначално отговаря за марки като Gillette и Braun, а през 2010 г. става и управител на “Проктър и Гембъл България”. През 2018 година до края на 2019 оглавява като Президент сдружение „Храни и напитки България“. Сдружение, което обединява и представлява интересите на български и чуждестранни производители, дистрибутори и вносители на храни и напитки. Образование: Софийски университет „Св. Климент Охридски “, MBA, Бизнес администрация. Николай Недялков, Изпълнителен директор на Tixi Николай Недялков има повече от 20 години опит в ИТ сферата. Завършва специалност “Информатика и електронен бизнес” във Факултета по математика и информатика на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, където по-късно се завръща и като преподавател. Изпълнявал е функциите на главен изпълнителен директор на една от най-големите български компании в областта на информационните и комуникационни технологии. Бил е главен технически директор на един от най-големите доставчици на електронни платежни услуги в България (eBG.bg) Отличен е от президента Георги Първанов с грамота “Джон Атанасов” за цялостен принос за развитие на IT обществото в България. Той е сред основателите на Българската асоциация за информационна сигурност (ISECA), както и неин председател. Основава и ръководи компанията Tixi – технологичен доставчик с опит в областта на интелигентните транспортни системи и електронните плащания, чийто фокус е осигуряването на интегрирани решения, позволяващи на пътниците да се придвижват безпроблемно между две точки само с помощта на мобилните си телефони, като получават всички необходими транспортни услуги (резервация, плащане и използване за обществен транспорт, таксиметрови услуги, услуги по паркиране).

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 40мин.
 • Вид: Запис от уебинар
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.