Личностно развитие

Запис от лекция

Гост-лектори: Ценна, Красива, Обичана

 • Създаден на: 09.07.2020
 • Последно допълван : 15.06.2021
 • Участници в курса: 176

★★★★★ Рейтинг: 4,7/5

Основна информация

Как можете да развиете вашата женственост и да привличате само позитивни емоции и връзки към вашия живот? Изобщо възможно ли е? Отговорът е да! В този курс ще ви покажем скритите техники, които имат способността да подобрят и увеличат възможностите и увереността на всяка жена многократно.

Какво ще научите

 • Кои са женските центрове и как да ги ползвате в ежедневния си живот
 • Кои са работещите практики, с които да внесете повече лекота, женственост и красота в света ви
 • Каква е тайната на привличането и какво всъщност ви прави привлекателна
 • Кои са митовете за женствеността, които ви пречат да бъдете себе си
 • Как с лекота да показвате дарбите и красотата си, за да бъдете видяна, чута и разбрана, по начин, който ви вдъхновява

За кого е този курс

Ако вие сте жена, която иска с лекота да показва на света дарбите и талантите си; желаете да бъдете привлекателни и заредени с енергия и искате да творите живот, в който да сте просто себе си, то този курс е за вас.

Уроци

Лектор

Марина Байрактарова

Марина Байрактарова е любовен психолог. Практиката и е изцяло посветена на работа с жени. Тя е признат автор и консултант в престижни женски сайтове (iwoman.bg, dama.bg), както и е създател груповата програма Академия за любов.

Отзиви

Въпроси

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 2 часа
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.