Маркетинг

Видео курс

Видео курс: Вербални и невербални техники на модерните Маи за въздействие и контрол на ума

 • Създаден на: 15.07.2020
 • Последно допълван : 19.09.2021
 • Участници в курса: 186

★★★★★ Рейтинг: 4,7/5

Основна информация

Курсът представя 14-те техники, които ни позволяват да владеем ума и сърцето на потенциалния клиент и стъпка по стъпка – неусетно и сигурно – да го доведем до съзнателното решение за осъществяване на покупка. Те са приложими, както за уебстраница, имейл маркетинг кампания или за цялостна маркетингова стратегия.

Всеки от учебните модули представя по една от 14-те мощни техники за въздействие и контрол на ума. Паралелно с това е разказана историята за един представител на съвременните Маи, който успя да омагьоса 30 човека в продължение на 8 часа и това донесе на него и неговите партньори огромна печалба, използвайки именно тези техники.

Какво ще научите

 • Кои са техниките на модерните Маи за влияние върху умовете на хората
 • Как можете да ги приложите в контекста на вашата маркетингова стратегия
 • Как дребните действия, които правите, създават огромен ефект, щом се натрупат

За кого е този курс

 • Маркетолози
 • Предприемачи
 • Собственици на онлайн бизнес

Уроци

Съдържание

Разгъни
Уроци в темата
0% Завършени 0/16 Стъпки

Лектор

Борил Богоев

Борил Богоев е онлайн предприемач, консултант и лектор. Работи в областта на дигиталните технологии и маркетинг от 1999 г. През последните години се занимава с уеб дизайн, афилиейт маркетинг, блогове на българския и англоезичния пазар, интернет маркетинг, консултации, водене на лекции и писане.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 25мин.
 • Вид: Видео курс
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 16
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.