Дигитален Маркетинг

Сертификационен курс

Създаване на уеб сайтове с WordPress

Записан онлайн курс
Официален сертификат
Достъпен на момента
Връзка с лектора за въпроси

★★★★★ Рейтинг: 5/5

Основна информация

Някога мечтали ли сте да имате свой собствен сайт, направен точно както си го представяте? Най-вероятно отговорът е да. По-важният въпрос е защо не сте осъществили желанието си? WordPress вече вдъхва живот на милиони уебсайтове по цял свят. Този софтуер ви позволява да създавате достъпни сайтове в най-различни форми – блог, онлайн магазин, фирмен сайт и други.

Световната платформа предоставя шанс за безпроблемно, улеснено и бързо създаване на атрактивни сайтове. Научавайки се да използвате WordPress, вие ще можете да сътворите красиви преживявания за потребителите, посредством удобен достъп до линкове и навигация; както и впечатляващ вид. И всичко това без да сте специалист по уеб дизайн.

Курсът ще ви покаже не просто как да създадете сайт, но и как да го надграждате – да го превърнете в онлайн шедьовър по ваш вкус. Ще можете да се запознаете с основни функции, които да ви служат при формирането на желания сайт, а след това да го персонализирате, и да придадете свой почерк.

Какво ще научите

Много често създаването на сайт от нулата изглежда като непосилна и отнемаща ценно време задача, затова наемате някой друг или въобще не осъществявате тази ваша цел. Но това не е така с помощта на WordPress и на нашия курс, който е тук, за да ви покаже как точно да използвате този инструмент изцяло във ваша полза, и за ваше улеснение.

Ето накратко какво ще усвоите:

 • Да конструирате сайтове и да се запознаете с програмата, нейните специфики и ползи
 • Да създавате лесни за навигиране, привлекателни за окото сайтове
 • Да използвате т.нар. Admin Panel – основен инструмент за работа с вашия сайт
 • Да инсталирате и активирате теми
 • Да планирате и публикувате своите постове
 • Да добавяте текст, аудио и видео към уебсайта
 • Да боравите с Customizer функциите, които ви позволяват да персонализирате външния вид и да добавяте контроли
 • Да моделирате профили и съдържание, които не са подходящи
 • Да управлявате с лекота новия Блок редактор (Гутенберг)
 • Да работите с блокове за многократна употреба (Reusable Blocks)
 • Да използвате някои допълнителни съвети и функции, за по-ефикасен работен процес.

За кого е този курс

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за напреднали. Той е мултифункционален и дава широк диапазон от познания, които могат да се прилагат в най-различни ситуации. На кратко – той е за всеки, който иска да създаде сайт без излишни усложнения.

Курсът WordPress е страхотен още за:

 • Бъдещи или настоящи уеб дизайнери;
 • Собственици на онлайн сайт, който не отговаря на техните изисквания;
 • Предприемачи, които искат да развиват бизнеса си и онлайн;
 • Фрийлансъри, които искат да разширят базата си от умения;
 • Преподаватели, които искат да променят подхода си на работа и да го превърнат в иновативен, модерен и лесно достъпен;
 • Блогъри, които искат лесно да достигат до аудиторията си;
 • Фирми, нуждаещи се от представителен сайт;
 • Артисти и др.

Уроци

Съдържание

Разгъни

Сертификати

За да получите сертификат за този курс, е необходимо да:

 1. Преминете през всички теми и изпити в него;
 2. Средната оценка от всички изпити в курса да бъде над 80%;
 3. Заявите издаване на сертификат (50лв.) – опцията за заявяване е в последната тема на курса.

 Издаване на сертификат:

Можете да получите сертификата си на български или английски език, по следните начини:

 • в pdf формат по имейл;
 • в офиса на Training Academy;
 • по куриер до избран адрес;

Този курс е част от сертификационен модул.

При преминаване на всички курсове включени в модула, можете да вземете диплома за завършен цялостен модул.

Лектор

Васил Симеонов

Основател на Think Loom ltd, тренер и обучител с над 7 години опит в сферата на преподаването и развиването на тренинги свързани с практическото развитие на когнитивни компетенции и умения в професионален и личностен план. Васил Симеонов е тренер в обучения от "Академията за Бизнес Умения и Предприемачество", както и отделни тренинги свързани с развиването и употребата на резервните капацитети на мозъка, себеизразяването и креативността.

Отзиви

Научих основните инструменти за работа с WordPress, много полезна информация, представена нагледно. Най-много ми хареса да слушам лектора, чудесен изказ с обаятелен глас. Много разбираемо обясни всички детайли.”  ~ Кр. Владимирова
Чудесно систематизирано съдържание, представено по подходящ начин – визуализация, тембър, приложимост. Научих как да използвам админ панела на WordPress, основните му функции, видове профили, създаване на различни видове блокове и работа с настройките им.” ~ Димитрина
За мен всичко в този курс беше ново, така че ми беше интересно и полезно. Хареса ми, че всичко е обяснено разбираемо.” ~ Драгомир Драганов
Научих наистина полезни и ефективни способи, инструменти, техники за успешно създаване и управляване на уебсайт. Най-много ми хареса практичността на курса.” ~ Николай Илков
Много интересен курс! Научих всички основни техники и методи за работа с WordPress. Лекторът обяснява на много достъпен език. Бяха ми полезни и тестовете след всяко видео.” ~ Веселка Цветанова
Курсът беше много полезен за мен. Много ми хареса, че е представен стегнато и ясно. Лекторът – много разбираемо обяснява.” ~ Надежда Стоянова
Научих нови неща  и някои тънкости, които съм пропуснала при създаването на моя блог. Като цяло курсът беше интересен и допълни някои мои пропуски.” ~ Анна Стоилова

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Да, курсът е максимално детайлен и подробен. Учейки по него, вие ще прогресирате и постепенно ще затвърдите материала с подходящото за вас темпо. Курсът е чудесен, както за преговор, така и за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Можете да получите сертификат за преминат курс при средна оценка от всички изпити над 80% и заплащане на такса в размер на 50 лв. Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас.

Как се извършва оценяването на изпита?

При решаване на изпит/тест системата автоматично поставя крайната оценка.

Колко време трябва да отделя за подготовка?

Изборът е индивидуален, нашата препоръка е да отделяте по 30 минути на ден.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: 149 лв.
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 5 часа
 • Вид: Сертификационен курс
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 35
 • Допълнителни материали: 0
 • Изпит и сертификат: Да
 • Mодул: Дигитален Маркетинг
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.