skip to Main Content

Създаване на условия за максимална продуктивност

Дата: 20.02.2019г. (сряда) | Продължителност: 18:30-21:30 часа

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ:  Training Academy, гр. София, бул. “Витоша” №19

Заяви своето участие

Водещ на работилницата:

Габриела Петрова е обучител, фасилитатор и артист. Важен фокус на работата й е разгръщането на креативния потенциал, способността за себеизразяване и проявяване на лидерски умения в контекста на груповата динамика.

Обученията, които провежда, следват принципи на ученето чрез преживяване и фасилитирането на творчески процеси. Основно работи по метода на сетивния лабиринт – театър като го обогатява и развива с техники и методи от други артистични и хуманитарни дисциплини.

Основател и CEO на “Inner Theater Company“, както и съ-основател и председател на неформално сдружение на артисти “Panopticum/Паноптикум” .

Габриела е преминала серия от  обучения по сетивен лабиринт – театър при създателите на метода Енрике Варгас (Колумбия/Испания) и Юън Бриок (Уелс.  Част от формирането й като артист и фасилитатор включва дългогодишен опит с театър, танцова терапия, импровизация, композиция и творческо писане.  Формалното и образование е по специалностите комуникации и културология, Софийски университет “Св. Климент Охридски”.

Участие в работилницата:
МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ:  Training Academy, гр. София, бул. “Витоша” №19

Такса за участие: 60лв. с ДДС

Заяви своето участие

Дата

февр. 20 2019

Време на провеждане

6:30 pm - 9:30 pm

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ

60лв. с ДДС

ОРГАНИЗАТОР

Training Academy
Тел.:
+359/876-499-414
Имейл
office@trainingacademy.bg
QR Code

Вашият коментар

Back To Top