Soft Skills

Сертификационен курс

Ефективно планиране и управление на времето

Записан онлайн курс
Официален сертификат
Достъпен на момента
Връзка с лектора за въпроси

★★★★★ Рейтинг: 4,9/5

Основна информация

Планирането е изкуството да разпределяте своите ангажименти, така че да постигнете целите и приоритетите си за времето, с което разполагате.

Изправени пред безкрайните събрания, честите прекъсвания и задачи изникнали в последната минута, много лесно можете да бъдете заети през целия ден, докато проектите с най-висока степен на важност и вашите лични цели не срещат почти никакъв прогрес. Ето защо е толкова важно да знаете как да планирате своето време.

Какво ще научите

 • Начините, чрез които можете да направите успешно планиране и управление на времето
 • Ще се научите да отделяте времето за работата, което в момента е от значение и същевременно ще имате достатъчно свободно такова за личното ви развитие, семейство и приятели
 • Как да си изготвите списък със задачи и да избегнете прекъсванията, които ви разсейват.

За кого е този курс

За тези от вас, които са изявени лидери, но искат да подобрят своите организационни умения и да бъдат по-продуктивни мениджъри.

Уроци

Съдържание

Разгъни

Сертификати

За да получите сертификат за този курс, е необходимо да:

 1. Преминете през всички теми и изпити в него;
 2. Средната оценка от всички изпити в курса да бъде над 80%;
 3. Заявите издаване на сертификат (50лв.) – опцията за заявяване е в последната тема на курса.

 Издаване на сертификат:

Можете да получите сертификата си на български или английски език, по следните начини:

 • в pdf формат по имейл;
 • в офиса на Training Academy;
 • по куриер до избран адрес;

Този курс е част от сертификационен модул.

При преминаване на всички курсове включени в модула, можете да вземете диплома за завършен цялостен модул.

Лектор

Васил Симеонов

Основател на Think Loom ltd, тренер и обучител с над 7 години опит в сферата на преподаването и развиването на тренинги свързани с практическото развитие на когнитивни компетенции и умения в професионален и личностен план.

Отзиви

Курсът ми помогна да приоритизирам наистина важните задачи и конкретно тези, които ми носят висока възвращаемост. Малките детайли наистина могат да окажат огромно влияние върху работния процес и оптимизирането на графика.” ~ Томи Кузманов

Научих много полезни съвети за оптимизиране на времето и използването на всяка минута по възможност най-ефективния начин.” ~ Марина Маринова

Всеки човек трябва да изгледа това обучение! Наистина полезен курс, който ми даде представа какви грешки правя при планирането на моя ден. Препоръчвам го на всеки!” ~ Ясен Тонев

Курсът ми помогна да намаля времето, в което се разсейвам. Благодарение на изложените техники и съвети разбрах как да планирам, да се фокусирам и да върша повече работа.” ~ Ива Йорданова

Ясен, целенасочен курс. Хареса ми съдържанието, защото беше добре поднесено и изчерпателно, но и форматът, защото видеата могат да се гледа по всяко време.” ~ Георги Николов

Курсът ми даде една различна перспектива за това как трябва да използвам времето си. Целеполагането и планирането са много важни и смятам да продължавам да прилагам наученото.” ~ Людмила Христова

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Да, курсът е максимално детайлен и подробен. Учейки по него, вие ще прогресирате и постепенно ще затвърдите материала с подходящото за вас темпо. Курсът е чудесен, както за преговор, така и за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Можете да получите сертификат за преминат курс при средна оценка от всички изпити над 80% и заплащане на такса в размер на 50 лв. Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас.

Как се извършва оценяването на изпита?

При решаване на изпит/тест системата автоматично поставя крайната оценка.

Колко време трябва да отделя за подготовка?

Изборът е индивидуален, нашата препоръка е да отделяте по 30 минути на ден.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: 149 лв.
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. 30мин.
 • Вид: Сертификационен курс
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 12
 • Допълнителни материали: 2
 • Изпит и сертификат: Да
 • Mодул: Soft Skills: Продуктивност
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.