Начало » Академия за Бизнес Умения и Предприемачество » Отзиви за Академия за Бизнес Умения и Предприемачество

Отзиви за Академия за Бизнес Умения и Предприемачество

Отзиви на участници в Бизнес Академия – Випуск 4:

Общност от мотивирани, млади хора

Участвайки в Бизнес Академията, вие ставате част от общността от хора, които искат да се развиват в България. Така вие можете да изградите вашата блестяща кариера или иновативен бизнес заедно с над 450 души - курсисти, ментори и лектори. Възможността да черпите опит от най-дейните предприемачи в страната е един от главните плюсове на Бизнес Академията.

Отзиви на участници в Бизнес Академия – Випуск 3:

3 поредни години над 400 амбицирани души

Това, което се случи в първите 3 сезона – над 400 участници, 50 лектори, 45 проведени курса и над 200 проведени лекции. Участниците споделят опит, емоции и преживяване, работят както в групи по време на работилниците, така и индивидуално върху практическите задачи и финални изпити към всеки курс. Възможността да се докоснат до едни от най-успешните български предприемачи е изключително вълнуваща.

Отзиви на участници в Бизнес Академия – Випуск 2:

Най-доброто бизнес образование в България

Сред предимствата на програмата е достъпът до допълнителните материали към всеки курс, както и записите от всички упражнения и лекции. Присъстващите на живо на лекциите споделят като най-силно усещането по време на работите в група, енергията и добавената стойност даващи срещите ни. Менторската подкрепа и индивидуалният подход по време на програмата са сред най-ценните за всички курсисти.

Отзиви на участници в Бизнес Академия – Випуск 1:

Гарантирано кариерно развитие и успех във вашите бизнес начинания

Академията е точната среда за мотивирани и амбициозни млади хора, които желаят да получат знания и опит, които да послужат на техния личен професионален профил. Това е иновативна система за обучение, която съчетава гъвкавостта и възможностите на онлайн обучението с интерактивната и реална работа по действителни проекти.

Успешните истории на участници от Бизнес Академията:

Мнения

Отзиви от участници

От курса научих основните елементи на един маркетинг план. Беше много полезно! Гост лекторката беше много вдъхновяваща.

Теодора Божкова

От  академията научих как да пиша истински ефективен маркетингов план. Най-много ми харесва, това че мога да приложа наученото в бизнес идеята ми.

Ралица Денисова

Много съм доволна. Ясно и систематизирано с много малки изключения! Без излишни разтегливости и пълнежи. Благодаря!

Маргита Янкова

Останах доста доволен от начина, по който целия курс е съставен.Хареса ми начина, по който беше организирано обучението, с достатъчно упражнения и материали. Доста обобщено е обяснено създаването и управлението на екипи с различните категории.Научих как се съставят екипи, какви са техните категории и как се организират и какви са стратегиите за подобряване на лидерството.

Сребрин Анастасов

Обясненията са изчерпателни. Лекторите са интересни събеседници. Видеото от уроците го качвате бързо. От курса научих какво е маркетингова фуния, систематизирах си знанията, “облякох” ги с професионалните термини.  От гост-лекторите практическия им опит беше много полезен.
Мисля, че сте максимално отворени към съвременния начин на живот!

Виктория

Курсът е много е систематизиран, синтезиран и опростен,за да може информацията да се разбира правилно! Научих как да определям идеалния си клиент, как да гледам на пазара, да търся нещо,което ще грабне вниманието на клиента, как да определям малките неща,които са важни за клиента и още много други неща, които да приложа в работата си. Благодаря!

Мирослав Величков

Академията е отлична! Изключително ми допаднаха гост лекторите. Научих основни понятия и насоки за подготвяне на задълбочен маркетинг на продукт или бизнес.

Божидар Венков

Научих според мен основополагащи знания в областта на маркетинга и продажбите, без които нито един бизнес не може. Също така основно, че трябва да познаваме дейността си с различни измерители, за да използваме знанията от този курс.

Галя Христова

Всичко е супер, благодаря! Научих понятия, които бяха непознати за мен, както и много полезна информация. Харесват ми примерите, които ни давате, различните стратегии и понятия.

Здравко Дионисов

Много се радвам, че имах възможността да участвам в това обучение. Благодарение на него открих отговори и си потвърждавам вече научени уроци от практиката. Темите са много подробни и преди всичко важни за всеки. Представяте ги на достъпен език.

Поздравления!

Сиа Симова

Ще го изразя с емоция – WOW. Впечатленията са ми повече от положителни. Организацията е добра, лекторите са страхотни, а за Вергиния – само адмирации. Само човек с такова призвание може да заразаява хората с толкова положителна енергия. Харасва ми и това, че има практика и по време на лекцията се използват много актуални примери и сравнения.

Димитър

Прекрасна и изключително полезна! Вержи, благодаря ти за професионализма, чара, положителните емоции примерите, гост-лекторите, начинът, по който беше структурирана програмата и страхотните “ученици”, които беше събрала. От всички дипломи, курсове и знания, които си мислех, че имам, ти успя да ги структурираш, обясниш човешки и умножиш десетократно. Благодаря ти! Продължавай все така! И екипът е страхотен!

Валентина Т.

От курса научих ясно,точно и конкретно без излишна допълнителна информация какви са основните стъпки, които трябва да направи всеки предприемач, при стартиране на собствен бизнес.За този един месец получих толкова много стойност,колкото в университета не съм получавал.

Най-много ми харесва начинът, по който се провежда самия курс-теоретичната част с лекциите,съчетана с видео обучения и упражнения и многото практически примери.

Николай Николов

Научих, че има 6 етапа от развитието на фирма и ги разбрах. Също научих, че има 3 вида бизнес стратегии и какви са характеристиките им, както и различните видове инструменти свързани с бизнеса-като цяло много неща!

Най-яко беше упражнението (реалния казус), където трябваше сами да измислим решение на проблема! Много се радвам, че записах този курс. Наистина ми е много интересно.

Веселин Павлов

Доста неща ми харесаха – на първо място колко ясно и точно бяха обяснени фазите в развитие на организацията с всички съпътстващи проблеми във всяка фаза – страхотен избор за първа тема. Направо ми се отвориха очите за много проблеми, които виждам в сегашната си работа и защо ги имам. Гост-лектора беше върха – голяма част от мотивацията ми да запиша академията беше и факта, че ще има много лектори, работещи в различни сфери, които да споделят личен опит. За мен това е страшно интересно и много ценно. Казуса, също беше много интересен и полезен за мен.

Павлина Душкова

От курса научих-фазите на растеж на организацията.  Сега знам какво да предприема и какво не, на етапа на развитие на моята организация. А най-много ми хареса стила на преподаване на Вергиния. Определям го като стил с емоционален подход, защото влияе много мотивиращо.

Мария Касабова

Харесва ми най-вече ентусиазма на Вергиния и заряда, който ми носи. Съжалявам единствено, че не мога да съм част от присъствената форма, тъй като мотивацията и средата са съвсем различни. Положих едни добри основи върху, които да мога да надграждам!

Полина Савова

От курса научих много техники за справяне в реална ситуация. Най-полезни за мен са реалните казуси и техните решения, възможността да изпратим упражненията и да получим обратна връзка къде и с какво грешим или дали сме на прав път. Благодаря!
 

Димитринка Цветкова

От курса научих какво е бизнес план и защо е важен. Едни от най-полезните за мен неща бяха темплейтите за бизнес план, менторската среща и гост лекторите. Благодаря!

Мая Иванова

Прекрасни сте , успяхте да ме изненадате положително и за момента не бих подобрила нищо, научих какво са неща като адаптивност, гравитас , защо експертите са толкова важни

Таня Атанасова

Много ценна, добре систематизирана и поднесена по един професионален начин информация.На много високо ниво са всички обучения. Прекрасни сте.

Румяна Николова

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Свържете се с нас:

За допълнителни въпроси и нужда от информация относно програмата на Бизнес Академията, курсовете и графика, моля, свържете се с:

Нели Георгиева, тел: +359/876-178-848 , email: [email protected]

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Свържете се с нас:

За допълнителни въпроси и нужда от информация относно програмата на Бизнес Академията, курсовете и графика, моля, свържете се с:

Нели Георгиева, тел: +359/876-178-848 , email:  [email protected]