skip to Main Content
Безплатна електронна книга “Ефективно управление на времето чрез успешно” приоритизаране

БЕЗПЛАТЕН НАРЪЧНИК - Как да управляваме времето си Умно като се научим да приоритизираме правилно своите задачи!

В този безплатен наръчник ще се спрем на най-важните въпроси, засягащи приоритизирането.

  1. Първо, ще разберем значението на приоритетите и защо е толкова важно да ги имаме.
  2. След това ще разгледаме няколко прости техники, които можете да използвате, за да изготвите ефективно  вашия списък със задачи, така че да може да се съсредоточите върху дейностите, които имат най-голямо въздействие върху вас и останалите.

Ще направим няколко задачи, упражнявайки наученото до момента. Накрая ще разполагате с всички необходими инструменти, за да приоритизирате правилно.

СВАЛИ НАРЪЧНИКА

Ако си мениджър и никога не ти остава време, то тази БЕЗПЛАТНА електронна книга е точно за теб.
Приоритизирането  е ключът към извличането на най-доброто, на което сте способни вие и вашият екип. Без ясно определени приоритети, можете да преминавате от една дейност към друга, правейки това, което е лесно, а не това, което е необходимо. Загубата на фокус води до загуба на ценни ресурси и изпадане в стресови ситуации.

Денят ви може да бъде много по-подреден  и по-удовлетворяващ, ако направите списък със задачи, включващ приоритизиране на дейностите и последователното им изпълнение в съответния ред. Удивително е колко по-полезен за себе си и за останалите хора се чувства човек, щом е направил програма за деня си.

Back To Top