Мениджмънт

Запис от лекция

Видео: 16 личности

 • Създаден на: 10.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 179

★★★★★ Рейтинг: 4,7/5

Основна информация

Тъй като имат много различия помежду си, ако не се познават добре прагматиците и емпатиците не могат да се понасят. Същото се отнася и за аналитиците и ентусиастите. Но един перфектно функциониращ екип се нуждае от всеки един от тези типове, защото имат различни качества и могат да изпълняват различни дейности. Но как всъщност да съберем такъв екип?

Работа на самия мениджър е да разбира значението и функционалността на различните типове хора, за да може да делегира задачи и дейности, които им подхождат най-добре. Трябва ясно да се дефинират какви резултати се преследват чрез дадена дейност и на основата на тях да се избере най–подходящият човек за изпълнението им.

Не бива да забравяме, че и хората от различните типове, при определени обстоятелства, са способни да влизат в ролята на някой от другите типажи. Те могат дори да вършат работата по ефективен и качествен начин, но това не означава, че се чувстват на място и щастливи.

Какво ще научите

В този курс ще научите за типовете личности, как се комбинират най-добре и как не (следователно бива да избягваме да поставям различни личности да работят върху една задача). Познавайки и анализирайки различните видове хора, вие ще можете да предотвратите редица грешки и да постигате желаните резултати всеки път.

За кого е този курс

Курсът е подходящ за мениджъри, служители, собственици на бизнеси или просто всеки, който иска да научи нещо повече за себе си и хората, обкръжаващи го.

Уроци

Съдържание

Лектор

Вергиния Накова

Вергиния Накова е маркетинг консултант, професионален лектор и основател на Training Academy. Тя има повече от 10 години опит в сферата на маркетинга и вътрешнофирмените комуникации. Участвала е в израстването на стартиращи бизнес проекти и е помогнала на много компании да подобрят своите резултати чрез създаване на по-добра фирмена организация, изграждане на цялостни кампании и вътрешни тренинг програми за развитието на служителите.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 10 минути
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Да
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.