Продажби

Запис от лекция

Мастър Клас: Алгоритъм за спечелване на нови клиенти

 • Създаден на: 15.07.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 205

★★★★★ Рейтинг: 5/5

Основна информация

При работа с нови клиенти, един успешен търговец трябва да е отлично подготвен за справяне с ред предизвикателства като изграждане и представяне на индивидуален отличителен скрипт, техники за блокиране на възраженията, ясна представа за протичането на желания от него продажбен процес и инструменти за финализиране на сделката.

Но колкото и страшно да звучи това, добрият търговец винаги се справя с всички задачи и то с помощта на няколко прости съвета. В този видео курс ще научите кои са те.

Какво ще научите

 • Как да изграждите или подобрите многократно продажбената си стратегия
 • Кои са ефективните техники за блокиране на възраженията
 • Какво представлява идеалният продажбен процес
 • Какви грешки можете да избегнете лесно
 • Кои са топ инструментите за финализиране на сделка
 • Кои са бързите съвети, които могат да преобърнат начина, по който продавате

За кого е този курс

Този курс е подходящ за търговци с известни знания и опит в сферата, но може да послужи и като отправна точка на тези от вас, които тепърва навлизат в сферата и имат нужда от леко побутване в правилната посока.

Лектор

Вергиния Накова

Вергиния Накова е маркетинг консултант, професионален лектор и основател на Training Academy. Тя има над 10 години опит, повече от 15 000 обучени мениджъри и търговци, бизнес коуч на едни от най-успешните български лидери и хиляди часове изминати в обучения.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Да, курсът може да ви донесе стойност, дори да сте начинаещи, но е подходящ и за хора с повече опит и натрупани познания.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 2ч. и 15мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.