Soft Skills

Видео курс

Тест за самооценка: Гъвкави ли сте?

 • Създаден на: 10.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 192

★★★★★ Рейтинг: 4,7/5

Основна информация

Представете си, че сте правили отчет в продължение на няколко седмици. Удовлетворени сте от това, което създавате и нямате търпение да чуете мнението на шефа си. На следващия ден, обаче, се срещате с него, за да обсъдите работата си и той препоръчва да го редактирате.

Разбира се, разочаровани сте, но ще се отчаете ли или ще започнете бързо работа отново?

Гъвкавостта е умението, което бързо ни мобилизира, когато нещата не вървят по план. Тя е качество, което всички до някаква степен притежаваме, но някои от нас я придобиват много по-лесно от други.  Гъвкавостта е важна, защото ни води по правия път, докато постигнем целите си, позволява ни да се справяме в трудни ситуации и ни помага да израстваме, като ни насърчава да гледаме към позитивните неща и да се справяме със стреса.

И все пак, не е най-важното да опитвате да продължите или да правите нечовешки усилия. Вместо това, най-важно е осъзнаването защо се чувстваме по този начин и създаването на стратегии, които да ни помогнат да се справим с трудни ситуации по-ефективно.

Какво ще научите

Този тест ще ви помогне да разберете и оцените колко сте гъвкави и ще ви предостави със съвети и упътвания, които можете да използвате, за да станете дори по-гъвкави. Тук ще научите 4 основни принципа, които ще ви гарантират желаните резултати. Не работете повече, а по-умно!

За кого е този курс

Преминаването на този тест би било от полза за всеки, независимо от сферата на работа и позицията, която заема. Това е така, защото гъвкавостта е универсално умение, което е ценно, както в работата, така и цялостно в живота. Следователно – можете да си служите с нея във всякакви ситуации.

Уроци

Съдържание

Лектор

Training Academy

Отзиви

Въпроси

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 10 минути
 • Вид: Видео курс
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 0
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.