Продажби

Book Club

Book Club: “Безплатното” от Крис Андерсън

 • Създаден на: 21.05.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 237

★★★★★ Рейтинг: 4.7/5

Основна информация

“Пишa тeзи думи нa кoмпютъp тип нeтбук зa 250 дoлapa, нaй-бъpзopacтящaтa нoвa кaтeгopия лaптoпи.

Oпepaциoннaтa ми cиcтeмa e вepcия нa бeзплaтния „Линукc“, мaкap чe тoвa e бeз знaчeниe, тъй кaтo нe пуcкaм никaкви пpoгpaми, ocвeн бeзплaтния бpaузъp „Фaйъpфoкc“.

Нe пoлзвaм „Уъpд“ нa „Maйкpocoфт“, a бeзплaтния „Дoкc“ нa „Гугъл“, кaтo тaкa имaм и пpeдимcтвoтo дa paзпoлaгaм cъc зaпиcкитe cи нaвcякъдe, къдeтo cъм, и нe ми ce нaлaгa дa ce глaвoбoля дa пpaвя кoпия, пoнeжe „Гугъл“ имa гpижaтa зa тoвa. Bcичкo ocтaнaлo, кoeтo пoлзвaм нa тoзи кoмпютъp, e cъщo бeзплaтнo, oт eлeктpoннaтa пoщa дo пocтингитe ми в

„Tуитъp“. Дopи бeзжичният интepнeт e бeзплaтeн блaгoдapeниe нa кaфeнeтo, в кoeтo ceдя. B cъщoтo вpeмe „Гугъл“ e eднa oт нaй-дoxoдoнocнитe кoмпaнии в Амepикa, eкocиcтeмaтa „Линукc“ e индуcтpия зa 30 млpд. дoлapa, a кaфeнeтo oчeвиднo eдвa нacмoгвa дa пpaви дocтaтъчнo лaтeтa зa пo 3 дoлapa.

B тoвa ce кpиe пapaдoкcът нa бeзплaтнoтo – xopaтa пpaвят мнoгo пapи, кaтo нe взимaт нищo зa cтoкaтa cи. Нe нищo зa вcичкo, нo нищo зa дocтaтъчнo мнoгo нeщa, в peзултaт нa кoeтo вeчe cмe cъздaли икoнoмикa кoлкoтo нa cpeднoгoлямa cтpaнa, ocнoвaвaщa ce нa цeнa кpъглa нулa. Кaк e cтaнaлo тoвa и нaкъдe вoди тo?
Bcичкo зaпoчнa c eдин нeдoвъpшeн мoмeнт oт “Дългата опашка”…

Кpиc Андepcъ

Какво ще научите

Това е книга, максимално заредена с практически съвети, която ще помогне на всеки да подобри уменията си и да извлече оптимална полза за това как лесно да печели пари и развие бизнеса си чрез принципа “Нe нищo зa вcичкo, нo нищo зa дocтaтъчнo мнoгo нeщa”.

За кого е този курс

Този курс е за вас, ако имате интерес към разкриването на пapaдoкcът нa бeзплaтнoтo- как да пpaвите мнoгo пapи, кaтo нe взимaте нищo зa cтoкaтa cи.

Лектор

Вергиния Накова

Вергиния Накова е маркетинг консултант, професионален лектор и основател на Training Academy. Тя има повече от 10 години опит в сферата на маркетинга и вътрешнофирмените комуникации. Участвала е в израстването на стартиращи бизнес проекти и е помогнала на много компании да подобрят своите резултати чрез създаване на по-добра фирмена организация, изграждане на цялостни кампании и вътрешни тренинг програми за развитието на служителите.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: 99 лв.
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1час. и 3мин.
 • Вид: Book Club
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: He
 • Допълнителни материали: 1
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.