Продажби

Запис от лекция

Мастър клас: Изграждане на успешен скрипт според типа клиент

 • Създаден на: 16.07.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 157

★★★★★ Рейтинг: 4,5/5

Основна информация

За да сме успешни търговци, ние трябва да познаваме изключително добре, както себе си, така и нашите клиенти. А за да ги опознаем бързо и ефективно, трябва да сме наясно с типовете личности и как да комуникираме с всеки един от тях по правилния начин.

Това само част от съветите на Диляна Йорданова, мениджър бизнес развитие в Tradeo. Чуйте как тя се отнася към всеки, с когото работи, и кои са тайните ѝ при изграждане на ефективен скрипт за успешни продажби.

Какво ще научите

 • Кои са основните типове клиенти
 • Как да разпознавате хората бързо и ефективно
 • Какви подходи работят за различните типове клиенти
 • Защо строгото следване на скрипта не е нужно

За кого е този курс

Курсът е подходящ за търговци, предпримачи, хора с идеи и т.н. Ако имате нужда да изградите свой собствен скрипт, но не знаете как да започенете и как да го адаптирате към различните видове клиенти, то този курс ще ви е от полза.

Лектор

Диляна Йорданова

Диляна Йорданова има десетки години опит като мениджър в успешни компании. Тя перфектно познава типовете хора и клиенти, и ще ви даде именно тези дългогодишни знания в синтезиран формат.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Да, курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 40 минути
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.