Мениджмънт

Запис от уебинар

Мастър клас: Как се изпълнява бизнес стратегия на практика

 • Създаден на: 30.11.2022
 • Последно допълван : 12.12.2022
 • Участници в курса: 245

★★★★★ Рейтинг: 5/5

Основна информация

В този курс ще научите как се изпълнява бизнес стратегията на практика, или иначе казано – in real life.

Какво ще научите

 • Кои са най-големите заблуди за предприемачите;
 • Как да си поставяме цели;
 • Как да си поставяме мисии;
 • Правилният път;
 • Рисковете;
 • Съзтезателният дух;
 • Предизвикателства;
 • И още много.

За кого е този курс

Курсът е подходящ за маркетолози, хора с бизнес, предприемачи и всеки с интерес към сферата.

Лектор

Огнян Попов и Виктор Билянски

Огнян Попов, CEO Offerista Group Bulgaria Огнян Попов е ритейл маркетинг визионер, основател и изпълнителен директор на компанията зад Broshura.bg, придобита от немската Offerista Group в края на 2019г. Понастоящем е изпълнителен директор на Offerista Group за Централна и Източна Европа, която към момента има локални офиси в София, Будапеща, Букурещ и Варшава. Огнян е силен привърженик на възможностите, които мобилните устройства предоставят на търговските вериги и брандовете да достигнат до потребителите по един съвсем естествен начин, съобразен с локацията им и ориентиран към продажби. Своят опит в дигиталния маркетинг той придобива по време на работата си в някои от водещите компании за афилиейт маркетинг в Европа. Преди да се завърне в България и да основе Broshura.bg, Огнян работи като афилиейт мениджър във водещата дигитална агенция в Холандия – Blue Mango Interactive (част от световния лидер WPP). Виктор Билянски, Co-founder at Scalefocus Виктор Билянски е съосновател и главен технически директор на Скейл фокус АД – най-голямата и бързоразвиваща се българска софтуерна компания. Виктор има 20 години опит в изграждането на технологични решения из целия свят. Компанията предоставя своите услуги както на водещи корпорации, така и на малки стартъпи. Виктор смята, че причината за успеха на ScaleFocus се дължи най-вече на непрестанния хъс и страхотен дух на целия екип. За него е важно доверието в една компания и взаимното желание за успех на дадения колектив.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 55мин.
 • Вид: Запис от уебинар
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.