Soft Skills

Запис от уебинар

Гост-лектори: Как да постигнем върхови постижения в кариерата си

 • Създаден на: 10.07.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 256

★★★★★ Рейтинг: 4,7/5

Основна информация

Това обучение е посветено на младите хора в бизнеса, които нямат богат опит зад гърба си, но за сметка на това неуморно следват своите високи цели.

Гости на Training Academy са едни от най-успешните българи, готови да споделят опита си с вас. Те ще ви дадат ценни съвети, които са чули от своите ментори в живота и ще ви разкрият изводите, до които са стигнали сами.

Чуйте три вдъхновяващи разказа от първо лице и направете следваща крачка към него!

Какво ще научите

 • Какво всъщност търси работодателят във вас
 • Какво очаква от вас
 • Как можете бързо да надминете очакванията му
 • По какъв начин можете да изпъкнете сред конкуренцията
 • Как да постигнете истински успех за отрицателно време

За кого е този курс

 • Млади хора, тепърва пробиващи в кариерата
 • Предприемачи
 • Студенти

Лектор

Гост-лектори

Ралица Кобакова започва своя професионален път в Carlsberg Group на позицията Проджект Мениджър през 2010г. Ралица е с повече от 5 години опит в индустриализацията и осигуряването на качеството на електронни изделия за автомобилната промишленост. Работи директно с VW, Daimler, Skoda, Seat, Volvo, Renault, Nissan. Ръководила е изграждането на системата по качество на нова автомобилна компания в България. В момента работи в Behr-Hella Thermocontrol като мениджър по планиране на качеството. Борис Христов е основател на 356labs – creative агенция, която се занимава с дизайн на презентации и с обучения свързани с всичко около изкуството на презентирането. Говорил е и продължава да води лекции в над 20 държави по целия свят. Занимава се с обучения и трейнинги повече от 5 години като е преподавал както на студенти, така и на мениджъри на различни теми около презентирането – от уменията за говорене пред публика до дизайна и психологията зад дизайна на слайдовете ни. Методи Дреновски е завършил Софийски Университет „Св. Климент Охридски“, специалност Информатика. Професионалната му кариера в сферата на Информационните технологии започва преди повече от 15 години. Последователно e работил по различни големи български и международни проекти за подобряване ефективността и оптимизиране на сайтове за електронна търговия и B2B решения, чрез използването на иновативни технологии. Професионалното му развитие продължава с разбработване и подобряване на софтуер за анализ на банков софтуер за някои от най-големите международни банки. През 2005 година той съвместно създава най-голямата хостинг компания в България – СуперХостинг.БГ, която постепенно се утвърждава като компанията с най-голямо доверие и надеждност на хостинг услугите.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 45мин.
 • Вид: Запис от уебинар
 • Ниво: Начално
 • Видео лекции: 6
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.