Soft Skills

Запис от лекция

Мастър Клас: Създаване на устойчив, растящ бизнес

 • Създаден на: 29.09.2020
 • Последно допълван : 16.06.2021
 • Участници в курса: 278

★★★★★ Рейтинг: 4,8/5

Основна информация

В този курс ще ви запознаем с топ предприемачи, започнали със съвсем различни позиции, идеи и гледни точки, но свързани по един признак – успеха. Тук ще разберете, в съвсем откровен и отворен разговор, как всеки от тях е стартирал своя предприемачески път, какво са научили и какво биха посъветвали хората, които са тръгнали в същата посока.

Какво ще научите

 • Кой е първият и най-важен фактор за стартирате на устойчив във времето бизнес
 • Как да изберете кой бизнес модел е за вас
 • Защо първоначалният екип е ключов за успеха на вашия бизнес
 • Как всеки един от гост-лекторите е формирал своята идея и я е реализирал
 • Защо не винаги е нужно да сте на 100% подготвени за това, което ви очаква като предприемач
 • Освен всичко това, ще научите много полезни откровения и примери от практиката

За кого е този курс

Ако вие имате бизнес идея, но не се чувствате готови или вече сте на път да я реализирате, но сте стигнали до задънена улица, то този курс е за вас. В него ще откриете нужните съвети, мотивация и ценни истини, които да отговорят на въпросите, които най-вероятно се въртят в главата ви.

Лектор

Гост-лектори

Туньо Зафер е изпълнителен директор на pCloud, която е сред водещите услуги за съхранение, управление и споделяне на информация, посредством облачни технологии. Зафер е от лидерите, които насърчават проактивната мисъл и дейност толкова, колкото самите те са пример за това какво е необходимо, за да бъдеш в крак с иновативните тенденции, както и уменията, които следва да притежаваш, ако искаш да бъдеш успешен в това, което правиш на практика. Виктор Билянски е главен технологичен директор и съосновател на ScaleFocus – водеща фирма в софтуерното инженерство и IT консултирането. Компанията предоставя своите услуги както на водещи корпорации, така и на малки стартъпи. Виктор смята, че причината за успеха на ScaleFocus се дължи най-вече на непрестанния хъс и страхотен дух целия екип. За него е важно доверието в една компания и взаимното желание за успех на дадения колектив. Огнян Попов e основател и собственик на Prospecto Group - българска компания, която стои зад продукта Broshura.bg и оперира на глобално ниво. Кариерата му започва през 2008 г. в Белгия, където работи за две международни рекламни компании, като същевременно успешно изгражда свой собствен affiliate бизнесПрез 2013 г. той решава да се върне в България и основава Prospecto Group. Компанията разработва B2C уебсайт/приложение, което свързва търговците на дребно и марките с потребителите. За търговските марки платформата предлага възможности за реклама с вграден анализ на ROI, което го прави изключително ефективен маркетингов канал за разпространение. За потребителите платформата предлага бърз и удобен начин да разглеждат най-новите предложения на любимите си магазини, да търсят конкретни продукти, да задават известия за цените на продуктите, които обичат и др.

Отзиви

Въпроси

Този курс подходящ ли е за начинаещи?

Курсът е подходящ за начинаещи.

Мога ли да участвам в курса, ако не съм от София?

Тъй като курсът е изцяло онлайн, вие ще имате възможността да определяте от къде да учите. Онлайн формата на обучение е изключително подходяща, където и да се намирате.

Ще имам ли достъп до информацията от курса след завършването му?

При закупуването на единичен курс, вие получавате гарантиран едногодишен достъп. При закупуването на курс като част от абонаментен план, имате достъп в зависимост от избрания достъп.

Има ли определен час, който трябва да следвам за завършване на курса?

Не, с онлайн обученията вие сте свободни да разполагате със своето време.

Ще получа ли сертификат за успешно завършен курс?

Този курс няма опция за сертификат след завършването му.

Ще имам ли връзка с лектора на курса?

Да! Можете да пишете своите въпроси директно в платформата, като коментар под всеки урок или тема.

Детайли на курса

 • Единична цена: Няма
 • Безплатно в абонамент
 • Времетраене: 1ч. и 40мин.
 • Вид: Запис от лекция
 • Ниво: Начално, Средно
 • Видео лекции: 1
 • Допълнителни материали: Не
 • Изпит и сертификат: Не
 • Mодул: Допълнителни обучения
БЕЗПЛАТНО В АБОНАМЕНТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА УЧИТЕ ОНЛАЙН

Предимства на този курс

Ако все още не сте сигурни дали си струва да поемете стъпка напред, то сега е моментът да ви напомним за главното предимство на този курс – той е ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН! Онлайн обучението е категорично най-удобният и модерен метод за придобиване на желаните умения и знания. Сред множеството му предимства са:

Ще имате възможност да учите без фиксираните “къде и кога“. Удобството и възможността за планиране от ваша страна е голям плюс в днешния забързан свят.

Освен, че ще разполагате със своето време, ще имате и свободата да избирате къде да преминете през курса. Превърнете се в професионалист сред комфорта на вашия дом, офис или друго любимо място.

Онлайн обучението елиминира неприятните моменти от разсейване и объркване. Може да сте сигурни, че няма да изпуснете важни факти и тънкости от програмата, благодарение на възможността за повторно гледане на видео уроците.

Много често при групови лекции се забелязва разлика в скоростта, с която всеки осмисля предоставената информация. Хората работят на различни предавки и в процеса на изграждане на умение е ключово всеки отделен курсист да получи нужното за него време. Затова опцията за онлайн курс, е страхотен вариант сами да определите темпото си.

Ще можете да задавате въпросите си към лектора, независимо от това, че работите от разстояние. Обратната връзка е значима част от обучителния процес, както на живо, така и онлайн. Предимството тук е, че можете да задавате въпросите си свободно, а не в рамките на лекция от няколко часа.

Допълнителен плюс за всеки, който не може да се концентрира в групова среда е, че може да работите сами, в абсолютна тишина и спокойствие. Така ще можете да осмислите качествено цялата информация и да я затвърдите по-лесно.